• DOLAR 33,20 %-0.11
  • EURO 36,02 %-0.60
  • ALTIN 2.546,09 %-2.11
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 67.199 %4.77
  • ETHERIUM 3.524 %3.4
34°
1 hafta önce GÜNCEL

Uluslararası Rotary Bölge 2440 Federasyonu, yeni döneme güçlü bir barış mesajı ile start verdi.

1 hafta önce GÜNCEL

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Müdürü, Doç.Dr. Doğan Kalafat vefat etti. Acı haber sevenleri ve tanıyanlarını hüzüne boğdu. Peki, Doç.Dr. Doğan Kalafat neden vefat etti?

1 hafta önce SPOR

İzmir’in Süper Lig’deki tek temsilcisi Göztepe’de taraftar transfer sürecinden memnun değil. Taraftarlar Göztepe’nin resmi olarak yapmış olduğu transferlerin Süper Lig için yeterli olmadığı kanısında.

1 hafta önce EKONOMİ

Türkiye'de sosyal destekle yaşamını sürdürenlerin son 6 ayda yarım milyon artarken, yardımlara muhtaç hale gelen yurttaş sayısı da 17 milyonun üzerine çıktı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Bornova öyle bir ilçe ki adeta İzmir'in büyümeyen çocuğu. Eğer İzmir'in ilçeleri birer insan olsaydı mutlaka Bornova 20'li yaşları temsil ederdi. Gençlik, heyecan, eğlence... Gelin, Bornova'yı birlikte deneyimleyelim...

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Bundan 29 yıl önce Bosna Hersek’in Srebrenica kentinde 8 bin 372 Bosnalı Müslüman’ın katledildiği soykırımda yaşamını yitirenler Bornova’da anıldı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Tek GIDA-İŞ Sendikası’na bağlı Kristal Yağ emekçileri, grevlerinin 31’inci gününde kitlesel bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Efes Selçuk Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü sağlık alanında da aralıksız hizmete devam ediyor. Sosyal İşler Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmalar kapsamında, kronik hastalığı olan vatandaşlar tedavileri için evlerinden alınıp Aydın ve İzmir’e götürülerek ulaşım desteği sağlanıyor.

1 hafta önce DÜNYA

İran'da bir teknisyenin Boeing jet motorunun içine çekildiği ve hayatını kaybettiği bildirildi.

1 hafta önce GÜNCEL

Erdal Beşikçioğlu‘nun başkanlığını yaptığı Etimesgut Belediyesi, tasarruf tedbirleri kapsamında 15 Temmuz’da anma etkinliği yapmama kararı aldı.