• DOLAR 33,11 %0.07
  • EURO 36,14 %-0.18
  • ALTIN 2.600,45 %-0.02
  • BİST100 11.139 %0.05
  • BITCOIN 64.139 %-0.79
  • ETHERIUM 3.408 %0.06
35°
6 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Soyer, "Belediye borç batağında" iddialarına yanıt verdi.

6 gün önce GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün paylaştığı haftalık hava durumu tahminlerine göre yağışlar; Karadeniz, İç Anadolu, Ege ve Akdeniz bölgelerinde devam edecek. Hava sıcaklıkları ise sabit kalacak.

6 gün önce SPOR

Göztepe'nin bu sezon forma sponsoru Yunusoğlu İnşaat olmuştu. Toplantı sonrası basına sunulan formadaki renk taraftarlar tarafından eleştirilmişti. Yunusoğlu İnşaat, taraftarın talebini kırmadı ve logo rengini değiştrdi.

6 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Barosu, önümüzdeki günlerde TBMM’ye gelmesi beklenen Hayvanları Koruma Kanunu’nda değişiklik yapılmasını öngören kanun teklifine, düzenlenen basın açıklamasıyla tepki gösterdi.

6 gün önce SPOR

Göztepe taraftarı, fikstürün açıklanmasının ardından eski defterleri açtı.

6 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanı Tunç Soyer, dikkat çeken bir açıklama yaptı. Hakkındaki iddialara yanıt veren Soyer, "Çok daha güzel günleri, çok yakında hep beraber kuracağız." ifadelerini kullandı.

6 gün önce MEDYA

İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) ile birlikte yürüttüğü, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ‘Basın Özgürlüğü için Örgütlü Mücadele ve Güçlü Gazeteciler Projesi’ kapsamında Avrupa Birliği tarafından görevlendirilen Sonuç Odaklı İzleme Uzmanı Margarita Ivanova, İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulundu.

6 gün önce SPOR

Altınordu, son olarak Uşakspor forması giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Halil Can Cemali kadrosuna kattı.

6 gün önce İZMİR HABERLERİ

Uzun bir süre kruvaziyer hasreti çeken İzmir, yılın ilk 6,5 buçuk ayında toplamda 24 gemiye ev sahipliği yaptı. Son olarak İzmir Limanı’na yanaşan Marella Dıscovery adlı kruvaziyer gemisi, kente bin 800 yolcu getirdi.

6 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN şirketi personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR'da yer alan ilana göre alımlar için son başvuru 18 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak.