• DOLAR 33,11 %0.09
  • EURO 36,06 %-0.28
  • ALTIN 2.576,86 %-0.93
  • BİST100 11.116 %-0.21
  • BITCOIN 63.600 %-2
  • ETHERIUM 3.396 %-1.51
38°
23 saat önce SPOR

Önceki sezon Alanyaspor’da forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Oğuz Aydın'ın Fenerbahçe’ye transfer olması dolaylı yoldan Bucaspor'un kasasını dolduracak. Bu transferden yetiştirme bedeli alacak olan İzmir temsilcisinin satıştan 1 milyon Euro’yu aşkın bir pay alması bekleniyor.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Türk Eğitim Vakfı, dün akşam Çeşme'de düzenlenen yardım konserinde yaşanan Yunan sanatçı krizi hakkında bir açıklama yayınladı.

1 gün önce POLİTİKA

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli'yi hedef alan AKP'li Mustafa Varank'a yanıt verdi.

1 gün önce MUĞLA

Muğla'nın Milas ilçesinde UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan ve Menteşeoğulları Beyliği'ne başkentlik yapan Beçin Antik Kenti'ndeki kale duvarları ve burçlar, yürütülen kazı ve restorasyon çalışmasıyla eski görünümüne kavuşuyor.

1 gün önce SPOR

İzmir’i önümüzdeki sezon Trendyol Süper Lig’de temsil edecek Göztepe’de yeni formaların lansmanı gerçekleşti.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

1966 yılından bu yana Çeşme'nin simgelerinden biri haline gelen ve Türkiye çapında ün kazanan kumru, Makedonya bölgesi göçmenleriyle birlikte Çeşme'ye taşınmış bir lezzet.

1 gün önce BALIKESİR

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BASKİ, Savaştepe İlçesi Sarıbeyler Mahallesi İçme Suyu Şebeke Hattı yapım çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında saniyede 20 litre su akışı sağlanacak.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

DEVA Partisi İzmir Milletvekili Ösen, Konak İlçesinde yaşanan elektrik faciasını Meclis gündemine taşıdı.

1 gün önce MANİSA

Turgutlu Belediyesi’nin Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) giren gençlere ücretsiz danışmanlık yapacağı Tercih Merkezi, 22 Temmuz Pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başlıyor.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Ödemiş Organize Suçlar Büro Amirliği ekipleri yasa dışı silah ticareti yapan 2 kişiyi düzenlenen operasyonla yakaladı.