• DOLAR 34,02 %0.08
  • EURO 38,04 %0.11
  • STERLIN 44,91 %0.11
  • ALTIN 2.747,94 %-0.12
  • BİST100 9.566 %-1.06
  • BITCOIN 62.800 %-1.57
  • ETHERIUM 2.684 %-2.51
21°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Ege'nin incisi İzmir'de kaliteli ve huzurlu vakit geçirebileceğiniz birçok köy bulunuyor. Bunlardan birisi de Foça'nın Kozbeyli Köyü. Peki, Kozbeyli Köyü nerede? Kozbeyli Köyü'ne nasıl gidilir?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kentin hizmet bekleyen mahallelerinde sorunları yerinde tespit etmek ve çözüme kavuşturmak için kurduğu İzmir SAHA ekipleri çalışmalarına başladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Barosu'nun Ekim ayında gerçekleştireceği Genel Kurul için Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu, başkan adayı Avukat Sercan Altunordu oldu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bayraklı Belediyesinin hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlara yönelik evde bakım hizmetleri kapsamında başlatılan kişisel bakım ve evde kuaför hizmetleri yüzleri güldürüyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Çeşme ilçesinde bulunan dubleks mesken icradan satışa çıkıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Torbalı Belediyesi, engelli bireylerin sosyal yaşama daha fazla katılabilmeleri için Aquapolis tesislerine havuz asansörü kazandırdı.

1 ay önce MANİSA

Çevre Gönüllüleri Derneği, Manisa'nın Kula ilçesinde bulunan UNESCO’nun Dünya Mirası Listesi'ndeki Jeopark yakınlarında kurulması planlanan jeotermal kaynak arama projesine tepki gösterdi.

1 ay önce DÜNYA

Donald Trump "Başkan olarak seçilirsem ülkemizin tarihindeki en büyük sınır dışı etme operasyonunu gerçekleştireceğim" dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Çocukluk çağında gelişen, ilerlediğinde sırt ağrısı, hatta nefes darlığına sebep olabilen skolyozun tedavisinde, 3 boyutlu tedavi yöntemi Schroth ile başarılı sonuçlar alınıyor.

1 ay önce POLİTİKA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, “AKP'nin tercih ettiği yap işlet devret modeliyle yapılan 8 karayolu projesinin zararının 1 trilyon 221 milyar lira olduğunu açıkladı