• DOLAR 33,20 %-0.11
  • EURO 36,02 %-0.60
  • ALTIN 2.546,09 %-2.11
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 66.191 %3.83
  • ETHERIUM 3.495 %2.76
35°
21 saat önce POLİTİKA

CHP'li Nalbantoğlu, İzmir’de birbiri ardına meydana gelen yangınlara karşı seferberlik ilan edilmesi için çağrıda bulundu.

21 saat önce SPOR

Antalyaspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Alex de Souza, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

21 saat önce SPOR

İngiliz temsilcisinin transfer ettiği Juan Santos Da Silva’nın Göztepe’ye kiralanması bekleniyor.

22 saat önce İZMİR HABERLERİ

CHP, eğitim alanında yaşanan sorunlara dikkat çekmek için 81 ilde basın açıklaması düzenledi.

22 saat önce SPOR

İzmir’in köklü camialarından Altınordu özüne dönmeyi planlıyor. Teknik direktörlük görevine Şahan’ı getiren İzmir temsilcisi, rakiplerine oranla düşük bir bütçe ile kadro planlaması yapıyor.

22 saat önce SPOR

Dün gerçekleştirilen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda İbrahim Hacıosmanoğlu ile girdiği başkanlık yarışını kaybeden eski başkan Mehmet Büyükekşi, veda mesajı paylaştı.

22 saat önce GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Bilgi Teknolojileri Kurumu, yazılım sistemindeki küresel sıkıntının siber saldırı kaynaklı olmadığını bildirdi.

22 saat önce POLİTİKA

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, "Afet dönemlerinde eğitimin kesintisiz bir şekilde sürdürülebilmesi çok ama çok önemli. Ancak bu dönemlerde bizim ülkemizde, ilk feragat edilen alan da maalesef eğitim oluyor" dedi.

22 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Foça ilçesinde dün denizde bulunan cesedin Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde kayıp ihbarı yapılan Kani Çavuş'a ait olduğu tespit edildi.

22 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Buca ilçesinden başlayarak Gaziemir ilçesine yayılan orman yangını, güçlükle kontrol altına alındı. Yangında yüzlerce dekar alan küle döndü, görüntüler yürek yaktı.