• DOLAR 34,07 %0.01
  • EURO 37,79 %-0.78
  • STERLIN 44,95 %-0.78
  • ALTIN 2.767,50 %0.90
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 60.495 %2.88
  • ETHERIUM 2.573 %2.35
30°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir toplu taşımasının en önemli yapılarından metro ve İZBAN'da yürüyen merdiven çilesi bitmek bilmiyor. Kentin neredeyse tüm toplu taşıma araçlarının bulunduğu Halkapınar'da ne metroda ne de İZBAN'da yürüyen merdivenler çalışmıyor.

1 ay önce AYDIN

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Bilim Deney Evi Yaz Kampı, çocukları bilimle buluşturuyor. Kursa katılan çocuklar aldıkları eğitimi pratik etme imkanı da buluyor.

1 ay önce GÜNCEL

Sokak hayvanlarına "ötanazi" yolunu açan kanun teklifinin görüşmelerine bugün TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu’nda devam ediliyor. Görüşmelere avukatların girmesi ise engellendi.

1 ay önce EKONOMİ

Altın, geçtiğimiz hafta tarihi rekorunu kırdı. 2 bin 620 lira seviyesini gören gram altın yeni haftaya düşüşle başladı. Altın bugün, 2 bin 580 lira seviyesinde işlem görüyor.

1 ay önce GÜNCEL

Milli Eğitim Bakanlığı aldığı geri bildirimlerin ardından ehliyet sınavındaki paralel park aşaması için kuralları esnetme ve bazı kuralları değiştirme kararı aldı.

1 ay önce MUĞLA

Muğla Büyükşehir Belediyesi, ekonomik darboğazda yaşayan emeklilere destek olmak amacıyla “Emekli Destek Paketi” hazırladı. Muğla’da “Halk Kart” sahibi olan ve sosyal destek alan emeklilere aylık 2 bin TL destek veriliyor.

1 ay önce MANİSA

Manisa’nın Akhisar ilçesinde kamyonet ve otobüs çarpıştı. Yaşanan kazada otobüs devrilirken, 10 kişi yaralandı.

1 ay önce SPOR

Önümüzdeki sezon İzmir'i Süper Lig'de temsil edecek Göztepe, sezon öncesi çalışmalarını Slovenya'da devam ettiriyor. Önceki gün Luton Town ile oynanan hazırlık maçını 3-2 kazanmayı bilen sarı kırmızılılarda, transfer konusunda da önemli gelişmeler yaşanıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, hedeflerinden birini daha gerçekleştirdi. Toplu ulaşımda ilk binişten itibaren 90 dakika süresince ücretsiz aktarma sistemi bugün başladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Konak ilçesinde sağanaktan korunmaya çalışırken elektrik akımına kapılarak yaşamını yitiren Özge Ceren Deniz'in babası, olayda kusuru olan kişi, kurum ve kuruluşların yargılanmasını istedi.