• DOLAR 33,03 %0.24
  • EURO 35,80 %0.06
  • ALTIN 2.526,67 %-0.09
  • BİST100 10.734 %-1.45
  • BITCOIN 67.400 %-1.57
  • ETHERIUM 3.314 %1.01
33°
5 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmirliler artan trafik yükü ve araç yoğunluğu ile birlikte büyük bir park problemi yaşıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait İZELMAN Otoparkları ise park konusunda önemli alternatiflerden oluyor. Peki Çankaya Katlı Otoparkı nerededir? Çankaya Katlı Otoparkı ücretleri 2024...

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

Mavibahçe AVM, İzmir'in en çok tercih edilen AVM'lerinden biridir. Ziyaretçilere geniş bir mağaza çeşitliliği sunan AVM'ye ulaşım da oldukça kolaydır. Peki Mavibahçe AVM nerede? Mavibahçe AVM'ye nasıl gidilir?

5 gün önce SPOR

Geçtiğimiz sezonu play off maçlarında elenerek kapatan ve bu sezon da TFF 2. Lig’de mücadele edecek Bucaspor 1928, transfer yasağı sebebiyle yeni oyuncu transfer edemiyor. Ekonomik problemlerle birlikte bir teknik direktörle de anlaşamayan sarı lacivertliler, genç oyuncularla Isparta’ya kampa gitti.

5 gün önce GÜNCEL

Ali Kanatlı, deprem bölgesinde son zamanlarda 'dayanamıyorum', 'kendimi öldürmek istiyorum' gibi tedirgin edici beyanları daha fazla duymaya başladıklarını ifade etti.

5 gün önce GÜNCEL

Bakan Yumaklı, sahipsiz köpekler için yapılan düzenlemeye uymayan belediyeler için 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası öngörüldüğünü bildirdi.

5 gün önce MUĞLA

Ege’nin en huzurlu yörük köyü olan Mazı Köyü’nde berrak suyu yemyeşil doğayla birleşerek adeta bir kartpostal misali ziyaretçilerini büyülüyor. Peki bu Ege’nin en huzurlu yörük köyü olan Mazı köyü nerede? Mazı Köyü’ne nasıl gidilir?

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal’ın mahalle ziyaretleri kapsamındaki son durağı Onur Mahallesi oldu. Mahalleyi sokak sokak gezen Önal, esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi.

5 gün önce SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yeni yönetiminde A Milli Takım Sorumlusu olan Ceyhun Kazancı, ilk iş olarak milli takım teknik direktörü Vincenzo Montella ile telefonda görüştü.

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

Döneminin en büyük liman kenti olma özelliğini taşıyan Teos Antik Kenti, günümüzde hala ziyaretçilerini büyülemeye devam ediyor. Peki, Teos nerededir? Teos Antik Kenti giriş ücreti ne kadar?

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

Türkiye'nin en büyük havalimanlarından İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndaki terminallerde yolcuların unuttuğu binlerce eşya, unutkan sahiplerini bekliyor.