• DOLAR 33,03 %0.25
  • EURO 35,78 %0.04
  • ALTIN 2.524,27 %-0.19
  • BİST100 10.734 %-1.45
  • BITCOIN 67.800 %0.15
  • ETHERIUM 3.274 %0.58
37°
5 gün önce İZMİR HABERLERİ

CHP 7’nci Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir programına, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ziyaretiyle devam etti. Kılıçdaroğlu ile Tugay’ın görüşmesi, basına kapalı gerçekleşti.

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

İklim bilimci Prof. Dr. Doğan Yaşar, İzmir'in en önemli barajlarından biri olan Tahtalı Barajı'nda düşen su seviyesi hakkında açıklamalarda bulundu ve İzmirlileri kuraklık tehlikesine karşı uyardı.

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

Tüm-Bel Sen'li İzmir Büyükşehir Belediyesi emekçileri, TİS görüşmelerinin tıkanması nedeniyle tam gün iş bırakarak CHP İzmir İl Başkanlığı'na yürüdü. CHP İzmir İl Başkanlığı önünde açıklama yapan Tüm-Bel Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Cevdet Keleş, " Tüm baskılara rağmen emekçiler kazanılmış haklarından vazgeçmeyeceğini her gün yaptıkları eylemlerle göstermiştir" diye konuştu.

5 gün önce AYDIN

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Aydın'da görev yapan basın mensuplarını ağırladı.

5 gün önce GÜNCEL

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınladı. Erkılınç, "Demokratik bir toplumun inşası ve gelişerek varlığını sürdürebilmesi ancak bağımsız hareket edebilme yeteneğine sahip medya kuruluşlarının varlığı ile mümkündür" ifadelerini kullandı

5 gün önce SPOR

Geçtiğimiz sezon mücadele ettiği TFF 3. Lig 2. Grup’ta play off’a kalma başarısı gösteren, ancak Anadolu Üniversitesi maçında elenerek bir üst lige çıkma başarısı gösteremeyen, Karşıyaka’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Kulüp, bu sezon loca fiyatlarını 1 milyon TL olarak belirledi.

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Milletvekili Özkan, gazetemizin manşete taşıdığı Vali Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi'nin yeni binasının Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne devredilmesi olayına ilişkin açıklama yaptı.

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Urla Belediyesi İŞKUR'da personel alım ilanı yayınladı. İlan için başvuru şartları ve başvuru yeri açıklandı.

5 gün önce MAGAZİN

Bir zamanların en sevilen dizilerinden komedi dizilerinden biri de Yedi Numara'ydı. Hala internette tekrarları izlenen dizinin oyuncularının son hallerini sizin için araştırdık.

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

Konak’ta ilk 100 günlük hizmet süresini dolduran Konak Belediye Başkanı Mutlu, seçim vaatlerini peş peşe yapılan açılışlarla yerine getirdi.