• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 68.500 %1.33
  • ETHERIUM 3.280 %0.31
29°
1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Son dönemde çokça tartışılan Hayvan Hakları Yasası’ında yapılmak istenen değişiklik, komisyondan geçerek Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sevk edildi. Tüm yurtta hayvan severler çeşitli eylemler ile bu yasanın geri çekilmesini isterken, önümüzdeki günlerde eylemlerin merkezinin Ankara olması bekleniyor. İzmirli Yaşam Hakları Savununucuları da Ankara’da gerçekleşecek eylemlere katılmak için yola çıkıyor.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi emekçileri, TİS görüşmelerinin olumsuz sonuçlanması ardından başlattığı eylemlere devam ediyor.

1 gün önce YEMEK TARİFLERİ

İsmini Manisa'nın Kula ilçesi'nden alan Kula Güveci, genellikle özel günlerde ve misafir ağırlamada tercih edilmektedir. İşte, Manisa'nın lezzetli sofrasından: Kula Güveci tarifi...

1 gün önce POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, belediyelerin SGK'ye borcuyla ilgili iktidarın yaptığı hamleye ilişkin ''Belediyelerimize Erdoğan'ın talimatıyla darbe girişimi var'' dedi.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka Belediyesi ve Sancar Maruflu STK Yerleşkesi’nde faaliyetlerini yürüten sivil toplum kuruluşlarının iş birliğiyle düzenlenen ‘Aşure Günü’ etkinliği yoğun katılımla gerçekleştirildi.

1 gün önce SPOR

Altay Spor Kulübü, 'Altyapı Futbol ve Spor Okulu' faaliyetlerinin tamamen kulüp bünyesinde olacağı yeni bir sisteme geçileceğini, koordinatörlük görevine ise İbrahim Akın getirildiğini duyurdu.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Yargıtay, okul servisinde unutulan Alperen Sakin'in ölümüne ilişkin 4 sanığın cezasını onadı.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Konak ilçesinde sağanaktan korunmaya çalışırken elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin soruşturmada, gözaltına alınan aralarında İZSU Genel Müdürü ile Gdz Elektrik Dağıtım Genel Müdürü'nün de bulunduğu 10 şüpheli adliyeye sevk edildi.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de yağışın az olması vatandaşları endişelendiriyor. Yağış azlığı nedeniyle barajlar da su sıkıntısı yaşanıyor. Peki İzmir'de barajların son durum ne? İşte İZSU'nun açıkladığı verilere göre, 26 Temmuz 2024 Cuma İzmir barajları doluluk oranları...

1 gün önce POLİTİKA

AKP İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı'nın "5,3 milyar TL borç ile Türkiye’nin en borçlu ikinci Büyükşehir Belediyesi. Maalesef İzmir…" paylaşımına CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'dan yanıt geldi.