• DOLAR 33,02 %0.21
  • EURO 35,86 %0.27
  • ALTIN 2.538,79 %0.39
  • BİST100 10.848 %-0.40
  • BITCOIN 69.500 %3.18
  • ETHERIUM 3.362 %4.59
34°
2 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de birbirinden güzel mavi bayraklı plajlar yazın tatil rotası oluyor. Bu mavi bayraklı plajlardan şüphesiz en popüleri de Urla'da bulunan Kum Denizi Plajı. Peki Urla Kum Denizi Plajı nerede? Urla Kum Denizi Plajı giriş ücreti 2024...

2 gün önce İZMİR HABERLERİ

Karabağlar Belediyesi’nin 2025-2029 yıllarını kapsayacak stratejik planı için ilk adım atıldı. Karabağlar’ın geleceğinin planlanması için yapılan toplantıya belediye personeli, müdürler, belediye başkan yardımcıları ve belediye dış paydaşları katıldı.

2 gün önce MUĞLA

Türkiye'de terk edilmiş çok sayıda köy bulunuyor. Bu köylerden biri de Muğla'da bulunan Kayaköy. Kayaköy, şimdilerde ise turist akınına uğruyor.

2 gün önce İZMİR HABERLERİ

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir Adliyesi önünde İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan’ın gözaltına alınmasıyla ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi.

2 gün önce POLİTİKA

Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın belediye borçlarının tahsil edilmesi talimatı üzerine başlayan tartışmada gözler CHP'nin AKP'den devraldığı belediyelerin birikmiş borçlarına çevrildi.

2 gün önce GÜNCEL

Dilimize Fransızcadan geçen Pesimist kelimesi gündelik hayatta oldukça sık kullanılan kelimelerden biridir. Peki, Pesimist ne demek? Pesimist kime denir?

2 gün önce İZMİR HABERLERİ

DİSK Ege Bölge Temsilcisi Sarı, İzmir'deki elektrik faciasında İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan'ın gözaltına alınmasına ilişkin açıklamada bulundu.

2 gün önce GÜNCEL

Rize'nin Hemşin ilçesinde Serdar Abay ve kızı Betül Abay, tarihi Tecina Köprüsü'nü temizleyerek dikkatleri üzerlerine çekti. Üç gün süren bu temizlik çalışması, büyük bir başarı olarak nitelendirildi.

2 gün önce GÜNCEL

Şair, yazar, düşünür Afşar Timuçin 84 yaşında hayatını kaybetti.

2 gün önce POLİTİKA

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP'nin TÜİK Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri hakkında yaptığı suç duyurusu için "soruşturma yapılmasına yer olmadığına" karar verdi.