• DOLAR 34,06 %0.16
  • EURO 38,08 %-0.03
  • STERLIN 45,18 %-0.03
  • ALTIN 2.746,70 %-0.47
  • BİST100 9.757 %0.09
  • BITCOIN 59.000 %-4.84
  • ETHERIUM 2.513 %-2.82
29°
1 ay önce EKONOMİ

Amazon, Prime Day 2024'ün şimdiye kadarki en büyük küresel alışveriş etkinliği olduğunu ve Türkiye'de haftalık satışlarda ve ciroda rekor kırdığını açıkladı.

1 ay önce GÜNCEL

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4.2 büyüklüğünde bir deprem oldu. Depremin detaylarını verilerini AFAD şu şekilde duyurdu.

1 ay önce AYDIN

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle susuz kalma tehlikesi ile karşı karşıya kalan patili can dostları için gerekli önlemleri alan Kuşadası Belediyesi, kentin pek çok noktasına yerleştirdiği su kaplarının kontrolünü ve bakımını düzenli olarak gerçekleştiriyor.

1 ay önce EKONOMİ

İzmir'in Tire ilçesindeki bir çiftlikte Ar-Ge çalışmalarıyla geliştirilen yerli boğalar, sperma üretmek üzere Konya'daki genetik sperma ve embriyo üretim merkezine gönderildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Vatandaşlar uzun süredir İzmir'de otomatik park noktalarında bisiklet bulamıyordu. Bu durum, belediyenin BİSİM uygulamasına son verdiği dedikodularına yol açıyordu. Bisikletlerin akibeti belli oldu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Tunç Soyer adliyeye giderek elektrik faciası soruşturması kapsamında aralarında İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan, İZSU eski genel müdürü Ali Hıdır Köseoğlu’nun da bulunduğu eski çalışma arkadaşlarının durumu hakkında bilgi aldı

1 ay önce DÜNYA

ABD'de yayımlanan bir çalışmaya göre, her dört yetişkinden biri hayatı boyunca bekar kalacak.

1 ay önce POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özel, savcılığın TÜİK kararına tepki gösterdi, "Takipsizlik kararı vereni vicdansızlıkla suçlamak zorundayım" dedi.

1 ay önce POLİTİKA

CHP Grup Başkanvekili Günaydın, "Bize kimse hayvan öldürtemez. ‘Yasa çıktı, hayvan öldüreceksin.’ Sen talimatını kime verirsen ver. Biz bunu yapmayacağız” dedi.

1 ay önce MUĞLA

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü, "köstebek" adlı robot kamera ile kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarını tarayarak, yerüstüne çıkmayan arızaları tespit ediyor.