• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 68.099 %1.34
  • ETHERIUM 3.265 %0.49
36°
19 saat önce GÜNCEL

Sanatçılar Girişimi, sahipsiz hayvanların katledilmesine yönelik yasa tasarısına karşı çıktı. Ünlü sanatçılar, TBMM üyelerine çağrıda bulunarak bu insani olmayan uygulamayı durdurmalarını talep etti

19 saat önce MUĞLA

Bingöl’de gerçekleşen depremin ardından Ege Denizi'nde yarım saat ara ile 4.5 ve  3.8 büyüklüğünde 2 deprem meydana geldi meydana geldi.

20 saat önce İZMİR HABERLERİ

Alsancak’taki elektrik faciası hakkında bugün gerçekleştirilen gözaltına alma işlemlerinin ardından, savcılık ifadeleri sona erdi. Gözaltına alınan 11 kişiden 9’u tutuklu yargılanmak üzere Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi

20 saat önce POLİTİKA

CHP, TBMM Komisyonu’nda kabul edilen sokak hayvanlarına ilişkin kanun teklifine muhalefet şehri koydu.  Şerhte, “Sokak hayvanlarının popülasyonu ile aktif mücadele edemeyen AKP, çözümü sahipsiz hayvanların yok edilmesinde bulmuştur” değerlendirmesi yapıldı.

20 saat önce EKONOMİ

Amazon, Prime Day 2024'ün şimdiye kadarki en büyük küresel alışveriş etkinliği olduğunu ve Türkiye'de haftalık satışlarda ve ciroda rekor kırdığını açıkladı.

20 saat önce GÜNCEL

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4.2 büyüklüğünde bir deprem oldu. Depremin detaylarını verilerini AFAD şu şekilde duyurdu.

21 saat önce AYDIN

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle susuz kalma tehlikesi ile karşı karşıya kalan patili can dostları için gerekli önlemleri alan Kuşadası Belediyesi, kentin pek çok noktasına yerleştirdiği su kaplarının kontrolünü ve bakımını düzenli olarak gerçekleştiriyor.

21 saat önce EKONOMİ

İzmir'in Tire ilçesindeki bir çiftlikte Ar-Ge çalışmalarıyla geliştirilen yerli boğalar, sperma üretmek üzere Konya'daki genetik sperma ve embriyo üretim merkezine gönderildi.

22 saat önce İZMİR HABERLERİ

Vatandaşlar uzun süredir İzmir'de otomatik park noktalarında bisiklet bulamıyordu. Bu durum, belediyenin BİSİM uygulamasına son verdiği dedikodularına yol açıyordu. Bisikletlerin akibeti belli oldu.

22 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Tunç Soyer adliyeye giderek elektrik faciası soruşturması kapsamında aralarında İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan, İZSU eski genel müdürü Ali Hıdır Köseoğlu’nun da bulunduğu eski çalışma arkadaşlarının durumu hakkında bilgi aldı