• DOLAR 34,08 %0.00
  • EURO 37,67 %-0.27
  • STERLIN 44,80 %-0.27
  • ALTIN 2.741,16 %-0.76
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 58.396 %-1.09
  • ETHERIUM 2.474 %-2.55
32°
1 ay önce EKONOMİ

Batıçim Yönetim Kurulu Başkan Vekili Candaş, Batıçim Merkez Fabrikası’nın 3 yıllık performansını açıkladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Yaşar Üniversitesi Müzik Bölümü mezunu Dilay Doğanay, Avusturya’da düzenlenen ‘Ö1 Talentenbörse’de Bestecilik Ödülü kazandı.

1 ay önce SAĞLIK

Yaz sıcaklarının artmasıyla birlikte, sahillerde seyyar satıcıların sayısında artış gözleniyor. Sıcak havalarda ve plajlarda satılan yiyeceklerin tüketiminde dikkatli olunması gerektiği vurgulanıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Cemil Tugay, İzmir’in tarihi semti Basmane’yi gezerek bölgedeki tarihi evleri, yürütülen restorasyon projelerini inceledi, yapılacak çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Sağlığı Geliştiren Parklar projesiyle şehrin parklarını birer spor alanına dönüştürüyor.

1 ay önce GÜNCEL

Tiyatrocu ve sinema oyuncusu Genco Erkal hayatını kaybetti Bu durum sevenlerini hüzüne boğdu. Peki, Genco Erkal kimdir? Genco Erkal neden öldü?

1 ay önce GÜNCEL

6 Şubat’tan bu yana aylardır deprem bölgesinde gazetecilik yapan Kızıl, “Genel bir Hatay fotoğrafı çizmek gerekirse, şehre girdiğinizde hâlâ bir yıkım sizi karşılıyor" dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Sokak hayvanlarının öldürülmesini de kapsayan kanun teklifi, AKP ve MHP oylarıyla kabul edildi. Teklif, 224 'hayır' oyuna karşılık 275 'evet' oyuyla yasalaştı. Muhalefet vekilleri "Bu insanlık tarihine utançla geçecek bir düzenlemedir" derken hak savunucuları ise "Ölüm isteyenlere karşı yaşamı örgütleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

1 ay önce GÜNCEL

Usta tiyatrocu ve sinema oyuncusu Genco Erkal, kan kanseri nedeniyle 86 yaşında hayatını kaybetti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilmesinden sonra CHP'li İzmir belediye başkanları sosyal medya hesaplarından ortak tepki gösterdi. Başkanların mesajlarında, "yaşatmayı seçiyoruz" vurgusu öne çıktı.