• DOLAR 34,09 %0.02
  • EURO 37,75 %0.21
  • STERLIN 44,83 %0.21
  • ALTIN 2.734,83 %-0.27
  • BİST100 9.833 %0.00
  • BITCOIN 57.539 %-1.08
  • ETHERIUM 2.455 %-0.16
22°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir, ağustos ayında kültür ve sanat etkinliklerine sahne olacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Dairesi Başkanlığı, kentin farklı noktalarında çeşitli etkinlikler düzenliyor.

1 ay önce EKONOMİ

Torbalı Ticaret Odası’nı ziyaret eden EBSO Başkanı Yorgancılar “Torbalı İzmir’in çekim merkezi oldu” dedi. TTO Başkanı Olgun ise “İzmir’in yeni OSB’si Torbalı’ya kurulsun” talebinde bulundu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu Seyrek Sahipsiz Hayvan Hastanesi, sokakta yaşayan canlara umut oluyor. Haftanın 7 günü 24 saat sahipsiz hayvanların bakım, tedavi ve rehabilitasyonunun yapıldığı hastanede altı ayda bin 851 hasta sokak hayvanı tedavi altına alındı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, ilçede gerçekleştirdikleri çalışmaları yerinde inceledi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in önemli turizm merkezlerinden Seferihisar’ın Sığacık Mahallesi’nde, millet bahçesi krizi yaşanıyor. Girlen mevkiinde deniz kıyısında bulunan alanda, 3 yıl önce millet bahçesi yapılacağı için belediyenin projesi iptal edilmişti. Geçen yıllar içerisinde Sığacık’ın kalbinde yer alan parkta bir çivi bile çakılmadı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Cengiz Ünder, Taylan Antalyalı, Salih Uçan, Çağlar Söyüncü ve daha niceleri. Hepsi büyük kulüplerde oynayan başarılı, milli sporcularımız. Her biri farklı takımlarda farklı liglerde oynasa da hepsinin ortak bir yönü var. Hepsi Bucaspor’un Kaynaklar tesislerinde top koşturmuş. Hangi tesisler mi? Şu an kaderine terk edilmiş, göz göre göre çürüyen tesislerde…

1 ay önce GÜNCEL

Ankara'nın Çankaya ilçesinde Eski Bakan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, anneannesi Leyla Çetiner'i rehin aldıktan sonra silahla vurarak öldürdü.

1 ay önce GÜNCEL

Anayasa Mahkemesi’nin TİP Hatay Milletvekili Can Atalay'ın TBMM Genel Kurulu'nda Yargıtay 3. Ceza Dairesi'nin kararı okunarak milletvekilliğinin düşürülmesine ilişkin kararının gerekçesi Resmi Gazete'de bugün yayınlandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Valisi Süleyman Elban, Urla ilçesinde çıkan orman yangınının kontrol altına alındığını bildirdi.

1 ay önce DÜNYA

Venezuela’daki devlet başkanlığı seçimlerinin ardından muhalefet lideri Maria Corina Machado hakkında tutuklama emri çıkarıldı. Kosta Rika, Machado’ya siyasi sığınma teklif etti.