• DOLAR 34,02 %0.16
  • EURO 37,79 %-0.16
  • STERLIN 44,86 %-0.16
  • ALTIN 2.751,97 %0.20
  • BİST100 9.937 %-0.48
  • BITCOIN 56.012 %-3.74
  • ETHERIUM 2.375 %-3.42
30°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Konak ilçesinde 12 Temmuz'da sağanak sırasında elektrik akımına kapılarak 2 kişinin hayatını kaybetmesine ilişkin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in de aralarında bulunduğu 5 kişi hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka’nın geleceğini gençlerle tasarlamak için kurulan, kentsel tasarım bölümlerinde okuyan öğrenciler için düzenlenen 3. Öğrenci Yaz Okulu tamamlandı.

1 ay önce POLİTİKA

CHP Parti Sözcüsü, Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yücel yaptığı açıklamada, Türkiye’de yaşanan sosyal medya hesabı Instagram'a erişim sınırlamasına da değindi.

1 ay önce GÜNCEL

Sosyal medya platformu "Instagram"a getirilen erişim engeli sürüyor. Konu ile ilgili Instagram temsilcileri bugün saat 13.30'da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile görüşecek.

1 ay önce EKONOMİ

ABD'nin resesyona girebileceği endişeleri gibi küresel risk iştahını baskılayan gelişmeler ile Orta Doğu'da artan gerilim ve jeopolitik risk Borsa İstanbul'a da sıçradı. Sabah yaşanan sert açılış nedeniyle devre kesen BIST, saat 10.25'de işlem öncesi piyasadaki hareketlerin ardından ikinci kez devre kesti.

1 ay önce MANİSA

Turgutlu Belediyesi’nin ücretsiz üniversite tercih danışmanlığı hizmetinden bu yıl 750 öğrenci faydalandı.

1 ay önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, temmuz ayı enflasyon verilerini “Yıllık enflasyon düşüyor. Temmuzda aylık enflasyon geçici etkiler kaynaklı arttı. Yıllık enflasyon ise hazirana göre 9,8 puan azalarak yüzde 61,8'e geriledi. Önümüzdeki dönemde enflasyondaki düşüş daha çok hissedilecek” diye değerlendirdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Konak Belediyesi, açık havada spor etkinliği düzenlediği parklarda Konaklıların daha sağlıklı yaş alabilmeleri amacıyla başlattığı ücretsiz sağlık taramasını İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi’ne de taşıdı. Konak İlçe Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen taramada 55 yaş üstü kursiyerlerin şeker, boy ve kilo ölçümleri yapılarak beden kitle endeksleri hesaplandı.

1 ay önce POLİTİKA

Barış Atay, TİP Genel Başkan Yardımcılığı ve MYK üyeliği görevlerinden ayrıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Kemalpaşa Belediyesi, ilçede bulunan belediye kütüphanelerinin kapatılacağı hakkındaki söylentileri yalanladı. Belediyenin yayınladığı açıklamada, söylentilerin aksine kütüphane sayısının artırılacağı söylendi.