• DOLAR 34,08 %0.11
  • EURO 37,68 %0.09
  • STERLIN 44,59 %0.09
  • ALTIN 2.743,16 %-0.01
  • BİST100 %
  • BITCOIN 56.664 %3.06
  • ETHERIUM 2.330 %-0.13
20°
4 hafta önce AYDIN

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 50 bin TL olan 2 ton 100 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi.

4 hafta önce YAŞAM

Bugün ATV'de ne var? 10 Ağustos 2024 Cumartesi günü ATV yayın akışında neler var merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. ATV güncel yayın akışı bilgileri haberimizde yer alıyor...

4 hafta önce SPOR

2024 Paris Olimpiyatları üçüncülük maçında Türkiye voleybol takımı, Brezilya karşısına bronz madalya için çıkacak. Peki Türkiye-Brezilya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Konak Belediyesi’nin kültür ve sanat merkezi Sanathane, ağustos ayı içerisinde dolu bir sahneyle sanatseverlerle buluşacak. İzmirliler; belgesel, söyleşi, tiyatro ve film gösterimleriyle sanat dolu bir ay geçirecek.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, AKP yönetimindeki İzmir Menemen Belediyesi'nin kamuya ait 94 taşınmazı satışa çıkarması ve bir arsaya henüz ihalesi yapılmadan konut görsellerinin yer aldığı "Torunlar GYO Proje Alanı" yazılı levha dikilmesine tepki gösterdi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İZSU'dan yapılan açıklamaya göre 10 Ağustos Cumartesi günü İzmir'in 9 ilçesinde su kesintileri yaşanacak. Peki İzmir'de sular ne zaman gelecek? İşte detaylar...

4 hafta önce YAŞAM

Bugün STAR TV'de ne var? 10 Ağustos 2024 Cumartesi günü STAR TV yayın akışında neler var merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. STAR TV güncel yayın akışı bilgileri haberimizde yer alıyor...

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’de tekne ve av ekipmanlarının onarım ve bakımlarında sona yaklaşan balıkçılar "Vira Bismillah" diyerek denize açılacakları günü bekliyor.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Ege Üniversitesi Hastanesi, İzmir'in en büyük hastanelerinden biridir. Hastaneye ulaşım da oldukça kolaydır. Peki, Ege Üniversitesi Hastanesi nerede? Ege Üniversitesi Hastanesi'ne nasıl gidilir?

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Menderes’te yeni bir yaşam merkezi kuruluyor. Beton yok, taş yok! Tamamen doğal ve yeşil alana sahip olacak Yeşilköy’de toprakla iç içe bir yaşam sunuluyor.