• DOLAR 34,00 %-0.07
  • EURO 37,49 %-0.11
  • STERLIN 44,41 %-0.11
  • ALTIN 2.749,79 %-0.12
  • BİST100 9.420 %-2.12
  • BITCOIN 57.877 %0.56
  • ETHERIUM 2.354 %-1.28
26°
4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Alaçatı El Sanatları Çarşısı’nda ürünlerini sergileyen Bilge Tülek, Atatürk temalı çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Atatürk motiflerini şişelere işlemesiyle ilgili konuşan Tülek, “Atamıza ayyaş diyenler için yapıyorum” dedi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediyesi, yerel üreticilere verdiği desteği tüm hızıyla sürdürüyor. Fidan, tohum, gübre, danışmanlık ve eğitim desteği gibi çeşitli hizmetlerin yanı sıra, yaşlılık veya sağlık sorunları nedeniyle tarlada ürün toplamada zorluk yaşayan üreticilerin ürünleri de tarlada ya da bahçede bırakılmıyor.

4 hafta önce MUĞLA

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, kamyonet ve otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Çeşme'nin sakız yetiştiriciliğinde önemli bir paya sahip olduğunu belirten sakız üreticisi Hasan Ege Tütüncüoğlu, Çeşme damla sakızının coğrafi işaret almasıyla birlikte sakız ağacı sayısının artırılması çalışmalarının yoğunlaştığını ifade etti.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Tüm Emekli-Sen Konak Şube Başkanı Ayşe Ekşioğlu, maaş zamlarının yetersizliğine, hayat pahalılığına ve enflasyona ilişkin konuştu. Ekşioğlu, “Emekliler haklarını istiyor” dedi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Karaburun'dan Alaçatı'ya kadar olan bölgede, deniz patlıcanı av yasağı kaldırıldı. Son beş yıldır yürürlükte olan yasak, bölgedeki korsan avcılar tarafından sıkça ihlal ediliyordu.

4 hafta önce SPOR

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu kapsamında yarın Fransız kulübü Lille’i konuk edecek. Fenerbahçe, 2 farkla galip gelmesi durumunda play-off turuna çıkmaya hak kazanacak.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Ülkemizde bulunan en önemli antik kentlerden birisi İzmir’in Selçuk İlçesi’nde yer alan Efes Antik Kenti’ne, bu kez hikayesini bizzat Kazı Başkanı Martin Steskal’den dinlemek üzere gittim. Bu sezon üç alanda çalışacaklarını belirten Steskal, “Bu sezon Efes Antik Kenti’nde üç ayrı önemli alanda kazı yapacağız: Domitianus Meydanı, Koressos Kapısı ve Serapis Tapınağı’nda” şeklinde konuştu.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Menderes Belediyesi, düzenleyeceği U-12 futbol turnuvasıyla gençleri sahaya çıkarıyor. Turnuva, 13-14 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Torbalı’daki Ayrancılar-Yazıbaşı Atıksu Arıtma Tesisi’nin kapasite artırımı çalışmalarına devam ediyor. tesisin kapasitesi 3 kat artırılarak günde 25 bin metreküp arıtma kapasitesine ulaşacak.