• DOLAR 33,90 %0.03
  • EURO 37,64 %-0.04
  • STERLIN 44,67 %-0.04
  • ALTIN 2.814,30 %0.95
  • BİST100 9.685 %1.73
  • BITCOIN 59.550 %-0.42
  • ETHERIUM 2.399 %-0.87
25°
4 hafta önce YAŞAM

Amaranth bitkisi, faydaları saymakla bitmeyen bir üründür. Bu bitkiden elde edilen tohumlar ve çiçekler sağlık açısından oldukça faydalıdır. Peki, Amaranth bitkisi nedir, ne işe yarar?

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan İZENERJİ işçileri, ikramiye alacaklarının ödenmemesi nedeniyle Egemenlik Evi önünde basın açıklaması gerçekleştirdi. Basın açıklamasını okuyan DİSK Genel-İŞ 9 Nolu Şube Başkanı Sedat Kenar, “İzenerji işçisi bu tabloyu hak etmiyor. Bizlere verilen sözlerin tutulmasını istiyoruz” diye konuştu.

4 hafta önce MANİSA

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde bir köy okulunun duvarları, yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde Alaşehir Fenerbahçeliler Derneği üyeleri tarafından Fenerbahçe'nin renklerini temsil eden sarı laciverte boyandı.

4 hafta önce POLİTİKA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Dünya Sağlık Örgütü’nün küresel çapta acil durum ilan ettiği maymun çiçeği virüsü (Mpox) ile ilgili Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’na "Olası bir salgına karşı herhangi bir eylem planınız var mı” diye sordu.

4 hafta önce GÜNCEL

Ticaret Bakanlığı, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı öncesinde kırtasiye ve okul ürünlerine yönelik denetimlerine hız verdi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait İZELMAN otoparkları park konusunda önemli alternatiflerden oluyor. Peki Bahriye Üçok Yeraltı Otoparkı nerededir? Bahriye Üçok Yeraltı Otoparkı ücretleri 2024...

4 hafta önce SPOR

Sezonun başlamasına 15 gün kala sadece 18 profesyonel futbolcusu bulunan Altay’da, krizlere bir yenisi eklendi. Enes Öğrüce’nin transferinden elde edilen 15 milyon TL’ye, alacaklarına karşılık olarak Başkan Süleyman Özkaral’ın el koyduğu iddiası ortalığı karıştırdı. Taraftar grupları yönetime acil kongre çağrısı yaptı.

4 hafta önce SPOR

Karşıyaka Voleybol, Kübalı orta oyuncu Liset Herrera Blanco ile yine Kübalı olan ve smaçör mevkinde oynayan Kenia Carcaces Opn’u kadrosuna kattığını duyurdu.

4 hafta önce SAĞLIK

Dünya Sağlık Örgütü, maymun çiçeği virüsü nedeniyle iki yıl içinde ikinci kez küresel halk sağlığı acil durumu ilan etti. Peki, maymun çiçeği hastalığı nedir? Maymun çiçeği hastalığı belirtileri nelerdir?

4 hafta önce SPOR

Bornova 1877 SK, Mustafa Yiğit Turgut transferinde sona geldi. Eski Galatasaraylı oyuncu, 3 yıllığına Bornova 1877 forması giyecek.