• DOLAR 33,90 %0.03
  • EURO 37,64 %-0.04
  • STERLIN 44,67 %-0.04
  • ALTIN 2.814,30 %0.95
  • BİST100 9.685 %1.73
  • BITCOIN 59.550 %-0.55
  • ETHERIUM 2.371 %-1.82
18°
4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Tertemiz suyu, kumlu plajı, doğal güzelliği ve büyülü atmosferiyle adeta ziyaretçilerini büyüleyen Altınkum Plajı, özellikle İzmirli tatilcilerin favori yerlerinden biri olarak öne çıkıyor. Peki, Altınkum Plajı nerede? Altınkum Plajı'na nasıl gidilir?

4 hafta önce AYDIN

Kuşadası Belediyesi, önceki gün bir bir turizm firması tarafından sokak köpekleri için açılan özel barınağın imara aykırı imalattan dolayı yıkım emri olan bir alanda kurulduğunu belirterek Charisma Otel tarafından şirketin özel arazisine yapılan bu barınağın asıl amacının faklı olduğunu belirtti.

4 hafta önce GÜNCEL

Market zinciri Migros sabunlarda indirim yaptı. Migros'un indirimleri 16-21 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Boccia Takımı, Boccia Türkiye Şampiyonası’nda 2 Türkiye şampiyonluğu, bir ikincilik, bir de üçüncülük dereceleri kazandı.

4 hafta önce SPOR

Aliağa FK, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla 2024-2025 sezonunda giyeceği iç saha, dış saha ve alternatif formasının tanıtımını gerçekleştirdi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Menderes ilçesinde bulunan bir arsa icradan satışa çıkıyor.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’e olan sevdasını hizmet aşkıyla birleştirerek kente ve kentliye ömrünü adayan, yüreklerde “İzmir Baba” olarak yer edinen Sancar Maruflu, vefatının 3. yılında duygu dolu bir etkinlikle anıldı. Karşıyaka Belediyesi Sancar Maruflu STK Yerleşkesi’nde buluşan sevenleri, “Dostluk, barış ve vefa duygularının öncüsü olan İzmir Baba’nın değerlerini yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Türk mitolojisine ait öğelerle yazılmış senaryoların toplanmaya başlandığı 2. Uluslararası Mitoloji Film Festivali (UMFF) için son başvuru tarihi 1 Eylül 2024 olarak açıklandı. Yarışmada birinci olan senariste 50 bin TL para ödülü verilecek.

4 hafta önce EKONOMİ

Batı Anadolu Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (BASİFED) bünyesinde çalışmalarını sürdüren Yeşil Dönüşüm Komisyonu, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener’e ziyarette bulundu.

4 hafta önce SPOR

Göztepe taraftarı sosyal medya hesabından açıklama yaparak, Göztepe taraftar grubuna emanet edilen kombinelerin amacını dışında kullanıldığını söyledi. Taraftarlar bu duruma tepki gösterdi.