• DOLAR 34,05 %0.08
  • EURO 37,94 %0.17
  • STERLIN 45,04 %0.17
  • ALTIN 2.825,87 %0.03
  • BİST100 9.577 %0.00
  • BITCOIN 58.528 %-0.8
  • ETHERIUM 2.306 %0.46
20°
4 hafta önce POLİTİKA

AKP İnsan Hakları Başkan Yardımcısı ve MKYK üyesi Ceren Tuncer, TBMM'deki Can Atalay oturumunda TİP Milletvekili Ahmet Şık'a AKP'li Alpay Özalan tarafından yapılan saldırıya destek vererek, "Gereğini yaptı kral" ifadelerini kullandı.

4 hafta önce GÜNCEL

Kayseri'de cenazeye giden aracın takla atması sonucu meydana gelen feci kazada 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

4 hafta önce GÜNCEL

Orman yangınlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Aşırı sıcaklar, düşük nem oranı ve şiddetli rüzgarlar yangın için son derece yüksek risk oluşturmaktadır. Yangın çıktıktan sonra müdahale çok önemlidir." diyerek vatandaşlara bilgilendirmelerde bulundu.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde çıkan orman yangınında zarar gören alanlar havadan görüntülendi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZTARIM'ın eski Genel Müdürü Murat Onkardeşler sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile İzmir Büyükşehir ile bağlarını kopardığını duyurdu.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İzmir’de basın mensuplarıyla bir araya geldiği programda önemli açıklamalarda bulundu. Özdağ açıklamasında, “Terör örgütü bu yangınları sahiplenmiş, bu yangınların olmasından dolayı mutluluğunu ifade etmiştir. Bu yangınları sahiplenen PKK’dır” ifadelerini kullandı.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bulunan Yamanlar Dağı'nda ormanlık alanda çıkan yangın ikinci gününde de devam ederken Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, son duruma ilişkin bilgi verdi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı deprem araştırmaları ve risk azaltma projeleri devam ediyor. Projeler kapsamında yapı envanteri çalışmaları ve zemin araştırmaları gerçekleştirilecek.

4 hafta önce DÜNYA

Gazze’de sağlık yetkilileri bölgede yayılmasından endişe duyulan çocuk felci (polio) hastalığının ilk vakasını tespit ettiklerini duyurdu. BM, risk altındaki çocukların aşılanabilmesi için çatışmaların hafifletilmesini istedi.

4 hafta önce SPOR

Futbol tutkunları için harika bir haberimiz var! 2024-2025 sezonu Türkiye'nin ve dünyanın önemli liglerini, turnuvalarını takip edebileceğiniz yayın platformları açıklandı. 2024-2025 Sezonu futbol yayın rehberi: Türkiye ve dünya ligleri hangi kanallarda?