• DOLAR 34,27 %0.33
  • EURO 37,59 %-0.50
  • STERLIN 44,98 %-0.50
  • ALTIN 2.916,57 %0.02
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.001 %2.53
  • ETHERIUM 2.436 %4.45
25°
1 ay önce YAŞAM

Kadınların korkulu rüyalarından biri olan tırnaklarda meydana gelen sararmalar çeşitli nedenlere bağlı olarak oluşmaktadır ve bu sararmaların etkili bir tedavi seçeneği ile kısa sürede iyileştirilmesi mümkündür. Peki, Tırnak sararması neden olur? Tırnak sararması nasıl tedavi edilir?

1 ay önce YAŞAM

Saç boyama sırasında cilde bulaşan çıkarılması zor lekeleri hızlı bir şekilde temizlemek için çeşitli yöntemler bulunmaktadır. İşte, Cilde bulaşan boyalara tek malzemelik çözümler...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bayraklı Belediyesi, sokak hayvanlarının yaşamını kolaylaştırmak için 40 noktaya daha pati evi yerleştiriyor.

1 ay önce SPOR

Altınordu, almış olduğu karar ile futbol takımının iç saha maçlarını oynayacağı Torbalı Metin Oktay yerleşkesine gidiş ve geliş için otobüs tahsis edileceğini duyurdu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in temiz su ihtiyacını büyük ölçüde karşılayan Tahtalı Barajı'ndaki su seviyesi yüzde 19,86 oranıyla, son 16 yılın en düşük seviyesine geriledi. Prof. Dr. Doğan Yaşar, bu düşüşün devam edeceğini söyleyerek, “Tahtalı Barajı'nın dibini görecek gibiyiz. Su seviyesi kasım ayında yüzde 10'lara kadar düşebilir” dedi.

1 ay önce SAĞLIK

ABD’de sivrisineklerden insana bulaşan ölümcül bir virüsün görülmesi üzerine yetkililer harekete geçti. Peki, doğu at ensefaliti virüsü nedir, belirtileri nelerdir?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

25 yıldır kronikleşen ‘ruhsat’ sorununu 8 ayda çözen Yalçın Ata ve ekibi, şimdi de İESOB Otel’in çehresini değiştiriyor. Oteli baştan aşağıya yenilenerek adını ‘Espark Otel’ olarak güncelleyen İESOB yöneticileri, kış sezonunda otelde gıda, turizm ve hizmet sektörlerinde uygulamalı eğitimler düzenleyecekler.

1 ay önce GÜNCEL

CHP Balıkesir Milletvekili Eczacı Serkan Sarı, ilaca yüzde 17 ila yüzde 35 oranları arasında zam yapılmasının gündemde olduğunu açıkladı.

1 ay önce SPOR

Beşiktaş, Augsburg’da forma giyen Felix Uduokhai transferinde sona geldi. Uduokhai satın alma opsiyonuyla kiralandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İZSU, İzmir'de su kesintisi uyarısı yaptı, kesinti yaşanacak mahalleleri ve kesinti süresini açıkladı. Peki, İzmir'de sular ne zaman gelecek?