• DOLAR 34,26 %0.03
  • EURO 37,66 %-0.03
  • STERLIN 44,95 %-0.03
  • ALTIN 2.921,91 %0.01
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.599 %1.52
  • ETHERIUM 2.441 %1.26
20°
1 ay önce POLİTİKA

CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, yapılan onca talep ve başvuruya, onca eyleme karşın Mali Müşavirleri canından bezdiren uygulamalar karşısında düzenleme yapmayan hükümete sert tepki gösterdi.

1 ay önce SPOR

Trendyol Süper Lig’in yeni ekiplerinden Bodrum Futbol Kulübü'nün genç futbolcularından Ege Bilsel ve Gabriel Obekpa, motive olduklarını ve takım için sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi.

1 ay önce DÜNYA

Bangladeş'te bir lastik fabrikasında yaşanan yangın sonrası kısmen çöken binada 130'dan fazla kişi için arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği bildirildi

1 ay önce GÜNCEL

Basın Konseyi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

1 ay önce KÜLTÜR SANAT

Türkiye, Zeki Demirkubuz'un yönetmenliğini üstlendiği "Hayat" filmini 2024 Oscar'larında aday gösterdi. Başrollerinde Miray Daner ve Burak Dakak'ın yer aldığı film, derin bir dramı ele alıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen yaz okullarında 8 hafta süren çeşitli atölye ve eğitimlere katılan 150 öğrenci, final etkinliğinde hünerlerini sergiledi. 100. Yıl Zeka Oyunları ve Matematik Parkı'ndaki gösteriler, renkli görüntülere sahne oldu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Kemalpaşa Belediyesi’nde Mehmet Türkmen’in seçimleri kazanmasıyla işten atılan 127 işçinin bir kısmı, dün imzalanan protokolle işlerine geri dönmeye hak kazandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir açıklama yaptı.

1 ay önce GÜNCEL

Gündeme ilişkin konularla ilgili gerçekleştirdiği basın açıklamasında, CHP'nin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na açılan davaya tepki gösteren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bir önceki genel başkanımızı hapse atmak için mevcut genel başkanın cesedini çiğnemeniz lazım." ifadelerini aktardı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Yaklaşık 28 yıldır kentin kültür sanat yaşamına katkı sunan Karşıyaka Belediyesi Tiyatrosu, ‘Yaz Dönemi Temel Oyunculuk Eğitimi’ ile sahneye yeni yetenekler kazandırdı. Çocuk ve yetişkin kursiyerler, iki aylık eğitim sonunda renkli final gösterilerine imza attı.