• DOLAR 34,27 %0.02
  • EURO 37,68 %0.02
  • STERLIN 44,95 %0.02
  • ALTIN 2.918,07 %-0.12
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.800 %1.45
  • ETHERIUM 2.439 %0.73
19°
1 ay önce GÜNCEL

Türkiye'de piyasa gözetimi ve denetimi faaliyeti yürüten kuruluşlar tarafından geçen yıl 207 bin 988 parti ürün denetlendi, uygunsuz bulunan 11 bin 394'ü için 848,5 milyon lira ceza kesildi.

1 ay önce MANİSA

Kırkağaç Belediye Başkanı Üstün Dönmez ve teknik heyet ile birlikte sahada incelemelerde bulunan MASKİ Genel Müdürü Talat Postacı, vatandaşların alt ve üstyapı talepleri noktasındaki yatırımların en kısa sürede hayata geçirileceğini vurguladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Önceki gün gerçekleşen ihaleye katılan GÖSEV ve Göztepe Olimpik Branşlar işbirliği grubu, İzmir Atatürk Lisesi halı sahaları ve Karabağlar İnönü Lisesi ve Karabağlar Nevvar Salih İşgören Anadolu Lisesi kapalı spor salonlarını 5 yıllığına kiraladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

ESHOT'tan yapılan açıklamaya göre bu yıl 93. kez gerçekleştirilecek olan İzmir Enternasyonel Fuarı kapsamında birçok otobüs hattının son sefer saatlerinde düzenlemeye gidilecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Efes Selçuk Belediyesi’nin, Zafer Haftası kapsamında düzenlediği voleybol turnuvası, 4 kategoride 38 takımın katılımıyla gerçekleşti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Urla Belediyesi ile Tüm Bel-Sen arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sözleşmeye göre Urla'daki belediye personellerinin, "sosyal denge tazminatı" oranı yüzde otuzun üzerine çıkarıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

2024 yılında çıkan yangınlarda zarar gören 20 bin 896 hektar ormanlık alanın yaklaşık 393 hektarının orman statüsünden çıkarılarak başka kullanım alanlarına tahsis edildiğini belirten TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Ahmet Kenan Özkan, "Orman alanlarının orman vasfından çıkarılmasını endişe ile takip ediyoruz" dedi.

1 ay önce YEMEK TARİFLERİ

Yalancı tiramisu, lezzetli bir tatlı yemek isteyip, onun için uğraşmak istemeyenlerin ana tercihlerinden birisidir. Yapımı oldukça kolay olan bu tatlı, gerçek tiramisu lezzetini aratmamaktadır. Peki yalancı tiramisu nasıl yapılır? Yalancı tiramisu tarifi...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Ziya Haktan Karadeniz, yürüyen merdivenlerin iş ekipmanı olarak tanımlanmasının doğru bir tanım olmadığını belirterek bu durumun denetimlerde eksikliklere yol açabildiğini vurguladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Sokak hayvanlarına sağlıklı ve kesintisiz hizmet sunmak için Türkiye’ye örnek uygulamalara imza atan İzmir Büyükşehir Belediyesi, kısırlaştırılan hayvan sayısı ile dikkat çekiyor. İzmir’de 2023 yılında 95 bin sahipsiz kedi ve köpek kısırlaştırıldı.