• DOLAR 34,26 %0.04
  • EURO 37,65 %0.03
  • STERLIN 44,83 %0.03
  • ALTIN 2.916,09 %-0.19
  • BİST100 9.115 %0.07
  • BITCOIN 63.350 %1.85
  • ETHERIUM 2.480 %1.77
29°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'e uzun zamandır yağmur yağmaması, barajların ve kuyu sularının boşalması susuzluk tehlikesini de beraberinde getirdi. İZSU, vatandaşları alınacak önlemler konusunda uyardı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Geçmiş dönemde DEAŞ/ENC terör örgütleri adına çatışma bölgelerinde faaliyet yürüttüğü belirlenen Suriye uyruklu 7 şüpheli, İzmir'de gerçekleşen operasyonla yakalandı. Şüphelilerin aynı ikamette kaldıkları kişiler ile birlikte sınır dışı edilmesi için işlemler başlatıldı.

1 ay önce GÜNCEL

Her yıl 30 Ağustos'ta kutlanan Zafer Bayramı'nın bugün 102. yılını kutluyoruz. Büyük Taarruz'u anmak amacıyla düzenlenen resmi ve ulusal bir bayram olan 30 Ağustos günü Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde büyük kutlamalar ile anılmaktadır. Zaferin 102. yılı: 30 Ağustos gününde ne oldu?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bir sokak röportajında Instagram'a erişim engeli getirilmesine ilişkin kullandığı ifadeler nedeniyle tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilruba Kayserilioğlu, tahliye edildi.

1 ay önce SPOR

Bu sezon yeni formatıyla başlayacak olan UEFA Avrupa Ligi'nde 36 takım mücadele edecek. Türkiye'yi turnuvada temsil edecek olan Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri de belli oldu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karabağlar Belediyesi, açılışı yapılacak İzmir Enternasyonal Fuarı’nda (İEF) vatandaşlarla buluşacak. Belediyeler Sokağı içerisindeki stantta gelen vatandaşlara belediyenin projeleri ve çalışmaları, istihdam ofisi ile ilgili bilgilendirmelerle dijital hizmetlerinin tanıtımı yapılacak.

1 ay önce KÜLTÜR SANAT

Bu hafta sinemalarda dramdan aksiyona, korkudan animasyona birçok türde 11 film vizyona girecek. İşte Bu hafta 11 vizyona girecek yeni filmler...

1 ay önce GÜNCEL

Hakkında birçok suçtan yakalama kararı bulunan ve organize suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Binali Camgöz, Türkiye'ye iade edildi.

1 ay önce GÜNCEL

Tarihçi yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı, Ankara’da düzenlenen "Hürriyet ve Bağımsızlık Fikrinin Ölümsüz Abidesi 30 Ağustos Zaferi" başlıklı söyleşide Atatürk'ün 30 Ağustos Zaferi ile ilgili yaptığı espriyi paylaştı.

1 ay önce GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 30 Ağustos tarihli hava durumu tahminlerini yayınladı ve bazı bölgeler için önemli uyarılarda bulundu.