• DOLAR 34,26 %0.03
  • EURO 37,62 %-0.07
  • STERLIN 44,82 %-0.07
  • ALTIN 2.911,82 %-0.33
  • BİST100 9.032 %-0.85
  • BITCOIN 63.348 %0.98
  • ETHERIUM 2.439 %-0.04
23°
1 ay önce GÜNCEL

Türkiye Komünist Partisi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü için bir mesaj yayınladı. Mesajda, "Aradan geçen 102 yılın ardından şimdi bir kez daha, bize bir zafer gerek. Bunun için Cumhuriyet’i bir daha yıkamayacakları şekilde, eşitlik ve özgürlük temelinde yeniden kurmaya ihtiyacımız var. Şimdi sıra bunun için öne atılmakta." ifadeleri yer aldı.

1 ay önce TEKNOLOJİ

Hem Android hem IOS cihazlarda ekran kaydı almak artık oldukça kolay. Eskiden ek uygulamalara ihtiyaç duyduğumuz bu kayıt işlemini artık cihazlarda olan yeni özellikler sayesinde uygulamaya ihtiyaç duymadan yapabiliyoruz.

1 ay önce POLİTİKA

CHP Parti Meclisi, 2 Eylül Pazartesi günü parti genel merkezinde toplanacak. Toplantıda, tüzük taslak metninin güncel hali değerlendirilecek.

1 ay önce SPOR

Trendyol Süper Lig’de 4. Hafta maçında Bodrumspor’u konuk edecek Göztepe’de hedef 3 puan.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı bir şirket olan İZFAŞ personel alımı ilanı yayınladı. İŞKUR'da yayınlanan ilan için başvurular 5 Eylül 2024 tarihinde sona erecek.

1 ay önce EKONOMİ

Erol Demirel, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın beyanname verilme süresinin bitimine birkaç gün kala verdiği kararına tepki gösterdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Konak ilçesinde polis ekipleri tarafından iş yeri ve ikamet olarak kullanılan 3 adreste yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu madde, 3 hassas terazi, uyuşturucu ticaretinden elde edilen para ile silah ve kaçak içki ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli tutuklandı.

1 ay önce GÜNCEL

Erzurum'un Tortum ilçesinde bulunan Soğukluk Mağarası, yaz-kış sıcaklığın hep sıfır derece olarak ölçüldüğü nadir doğal alanlardan biri olarak dikkat çekiyor.

1 ay önce GÜNCEL

Metrobüs kazasına ilişkin gözaltına alınan 2 şoför ve denetim amiri emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

"Bornovalı Çocukların Gözünden Bornova” adlı fotoğraf sergisi, Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi'nde açıldı. Bornova'nın farklı güzelliklerini çocukların bakış açısından yansıtan fotoğraflardan oluşan sergi, 8 Eylül'e kadar ziyaret edilebilecek.