• DOLAR 34,26 %0.03
  • EURO 37,62 %-0.07
  • STERLIN 44,82 %-0.07
  • ALTIN 2.911,82 %-0.33
  • BİST100 9.032 %-0.85
  • BITCOIN 63.348 %0.98
  • ETHERIUM 2.449 %0.35
22°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

30 Ağustos Zafer Bayramı İzmir’in Foça İlçesi’nde törenlerle kutlandı. Türkiye’nin büyük Jandarma ve Deniz Üslerinin bulunduğu İlçede kutlamalar asker sivil birlikte ve yüzlerce kişinin katılımıyla yapıldı.

1 ay önce GÜNCEL

Türkiye'nin dört bir yanında coşkuyla kutlanan Büyük Zafer'in 102'nci yıl dönümünde vatandaşlar, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'e akın etti.

1 ay önce YAŞAM

Türk pop müziğinin simge isimlerinden Hande Yener, Damla isimli yeni parçasını yayınladı. Şarkı kısa sürede listelere üst sıradan girmeyi başardı. Peki Hande Yener-Damla şarkı sözleri neler? İşte Hande Yener-Damla şarkı sözleri... .

1 ay önce GÜNCEL

Bursa'da tezkeresine 25 gün kala izin alarak Bursa'ya gelen ve daha sonra birliğine dönmeyen şahıs, internet kafede askeri oyun oynarken yakalandı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

1 ay önce İZMİR ESHOT SAATLERİ

İzmir ESHOT'un 486 numaralı otobüsü Oyak Sitesi-İnciraltı arasında sefer yapıyor. Peki 486 numaralı otobüs hangi saatlerde kalkıyor? Hangi duraklardan geçiyor?

1 ay önce GÜNCEL

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Dumlupınar'da halka seslenerek;''9 Eylül’de İzmir’de düşman denize döküldüğünde ‘Geldikleri gibi gidecektir’ denilenler yerlerini bulmuştur. Şimdi o günün yıl dönümünde buradayız. Cumhuriyet’in nasıl kurulduğunun, nasıl bu savaşın kazanıldığının, ne bedeller ödendiğinin hepimiz farkındayız'' dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı yayınladığı duyuru ile İzmirlileri uyardı. Uyarıda Zafer Bayramı yürüyüşü nedeniyle bir yolun trafiğe kapatılacağı belirtildi.

1 ay önce AYDIN

Milli Mücadele Dönemi'nde düşmanlar tarafından ölüm listesine alınan ve bu sırada Aydın'ın Germencik ilçesine gelerek burada bir süre saklanan Bayar'ın hikayesi duyanları şaşırtıyor.

1 ay önce GÜNCEL

İstanbul'da metrobüs hattının Yenibosna-Sefaköy arasında dün sabah yaşanan metrobüs kazasıyla ilgili 6 kişinin daha gözaltına alındığı açıklandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Son dönemde yaşanan balık ölümleri ve kötü koku sebebiyle gündemden düşmeyen İzmir Körfezi’nde gerekli analizlerin yapılmaması, kafa karışıklığını artırıyor. Bir yandan bölgede balık tutulmaması kararı alınırken diğer yanda halk körfezin değişik noktalarından denize giriyor. Konuyu İzmir Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Yüce Ayhan’a sorduk.