• DOLAR 34,22 %0.00
  • EURO 37,57 %0.22
  • STERLIN 44,94 %0.22
  • ALTIN 2.879,12 %0.33
  • BİST100 9.131 %-0.01
  • BITCOIN 61.354 %-1.12
  • ETHERIUM 2.394 %-1.75
27°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

DİSK Ege Bölge Temsilciliği, dün görev başındayken bir dolmuş şoförünün şiddetine maruz kalan ESHOT şoförü Esra Ş. için basın açıklaması düzenledi. Basın açıklamasını okuyan ESHOT 1 Nolu Şube Başkanı Engin Topal, “herhangi bir önlem alınmazsa bundan sonraki süreçte İzmir halkına hizmet etmeye giden ESHOT çalışanları olarak kendi önlemlerimizi kendimiz alacağız” diye konuştu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Çiftçi-Sen, geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayımlanan İzmir'de bitkisel üretime destek modeli hakkında bir basın açıklaması yayınladı. Sendikadan yapılan açıklamada, "Bu yönetmelik ve kararname, zor durumda olan küçük çiftçilerin ve köylülerin değil, tohumdan başlayarak, tarımsal üretimi, girdilerin sağlanmasını, gıdanın ticaretini giderek daha çok kontrol eden şirketlerin isteklerine uygundur" ifadeleri yer aldı.

1 ay önce SPOR

Beşiktaş, sezonun başlangıcından bu yana oynadığı başarılı futbolla göz dolduruyor. Milli araya maç kaybetmeden giren kara kartallar UEFA Avrupa Ligi'nde zorlu rakiplerle karşılaşacak.

1 ay önce GÜNCEL

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran olayına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltında olan amcası S.G. adliyeye sevk edildi.

1 ay önce POLİTİKA

CHP Parti Meclisi (PM), bugün Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında, genel merkezde toplandı. PM’in gündeminde 4-9 Eylül tarihlerinde yapılacak olan olağanüstü tüzük kurultayı var.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Çeşme Paşalimanı'nda hazine avcıları bu kez deniz altını hedef aldı. İzinsiz olarak denizin dibinde altın ve arkeolojik eser arayan ekiplerin, deniz ekosistemine ciddi zarar verdiği belirtildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 3x3 Streetball İzmir Cup tamamlandı. Çekişmeli müsabakaların yaşandığı finallerde heyecan dolu anlar yaşandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

1 Eylül Dünya Barış Günü’nde Efes Selçuk’ta barış ezgileri yankılandı. İzmir Rebetiko Korosu’nun Amfi Tiyatro’da düzenlenen konserinde Türkçe ve Yunanca şarkılar büyük beğeni topladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Seferihisar Tepecik Mahallesi’nde ikamet eden 22 yıllık devlet çalışanı Fariz Yerdelen’in, 25 gün önce kanser hastası kızı vefat etti. Vefatın hemen ardından SGK’ya yaklaşık 600 bin TL borcu çıkarılan Yerdelen, yaşadığı süreci anlattı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Nergis mahallesinde bir hafta içerisinde yaşanan 3 hayvanın ölümü hayvanseverlerin tepkisini çekti. Geçtiğimiz hafta bir gün arayla zehirlenerek öldürülen bir kedi ve bir köpeğin ardından, dün gece de bir köpek hayatını kaybetti. Kapıyı açan polis ekipleri, 3 gün boyunca evde yalnız bırakılan 17 yaşındaki köpeğin cansız bedeniyle karşılaştı.