• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • STERLIN 44,96 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 63.051 %5.96
  • ETHERIUM 2.450 %3.11
20°
1 ay önce MAGAZİN

Hayvan hakları savunucuları, hayvan yasasına dikkat çekmek amacıyla profesyonel bir stüdyoda "Hav Bella Hav" adlı bir şarkı üretti. Şarkı, sosyal medyada kısa sürede büyük ilgi gördü.

1 ay önce MAGAZİN

Ünlü komedyen Ata Demirer, sezonun sonuna yaklaşırken yaptığı dalışta denizden yarı değerli bir taş çıkardı. Mavi tutkusu ve deniz keşifleriyle tanınan Demirer, sosyal medyada yine gündem oldu.

1 ay önce SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da aralarında olduğu 7 Süper Lig ekibini Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de, CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz'ın evininin önünde park halinde bulunan aracına silahla ateş edilmesine ilişkin 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Başkan Yılmaz, "Saldırı şahsıma değil CHP'nin kurumsal kimliğine yapıldı" dedi

1 ay önce TEKNOLOJİ

Çin'in Tianwen-1 görevi sonucu Mars yüzeyinin ilk yüksek çözünürlüklü renkli haritasını oluşturuldu. İşte İnsanlı mars yolculuğuna imkan sağlayacak o harita...

1 ay önce DENİZLİ

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde 4 Eylül Çarşamba günü elektrik kesintisi yapılacak mahalleler ve sokaklar ADM elektrik tarafından açıklandı. İşte Denizli Pamukkale'de elektrik ne zaman gelecek? sorusunun cevabı...

1 ay önce MUĞLA

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında lüks yat ile düzensiz göçmenleri turist kimliğiyle yurt dışına çıkarmaya çalışan 3 organizatör ve 44 düzensiz göçmen yakalandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Sol Parti İzmir İl Örgütü, İzmir Limanı’na demirleyen ABD Savaş Gemisi USS WASP’ı protesto etmek için yürüyüş ve basın açıklaması düzenledi. Sol Parti İzmir İl Yöneticisi Barış İnce, “Emperyalistler, işbirlikçiler 6. Filo'yu unutmasın” diye konuştu.

1 ay önce EKONOMİ

Türkiye’nin iflas eden köklü şirketleri arasında yerini alan Tamtad Konserve şirketi iflas bayrağını çekmişti. İflas sürecinde alacaklıları ilgilendiren yeni bir duyuru yayımlandı

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Limanı'na demirleyen USS WASP gemisinde görev yapan, ABD vatandaşı sivil giyimli 2 askeri personele yönelik fiziki saldırıya ilişkin gözaltına alınan Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyesi 15 şüpheliden 10'u tutuklandı.