• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • STERLIN 44,96 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 63.000 %0.81
  • ETHERIUM 2.471 %1.61
19°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediyesi, dezavantajlı mahallelerdeki ailelere yönelik düzenlediği Geleneksel Sünnet Şöleni’nde 80 çocuğa ve ailelerine unutulmaz bir gece yaşattı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Enternasyonal Fuarı’nın gelenekselleşen Çim Konserleri kapsamında sahne alan rap şarkıcısı Motive, sevilen şarkılarını İzmirliler için seslendirdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karabağlar Belediyesi, her ay düzenli olarak nakdi yardım ile giyim ve erzak yardımı yaptığı ailelerin çocuklarını unutmadı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Alsancak'ta geçtiğimiz aylarda iki kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesi ile ilgili dava bugün görülmeye başlandı. Dava öncesi KKTC Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı ve Özge Ceren Deniz'in avukatı Ayşe Sarı Çiçek açıklamalarda bulundu.

1 ay önce MUĞLA

İşgücü piyasasına girmek isteyen vatandaşları işgücü piyasası ile buluşturan ‘İşgücü Uyum Programı' başvuruları 4 Eylül tarihi itibarıyla Muğla'da başladı.

1 ay önce SPOR

A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligi B Ligi 4. Grup ilk maçında yarın Galler'e konuk olacak. Milliler, bu maçla birlikte Galler ile 10. kez karşılaşacak.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bir dizi etkinlikle kutlanacak. 9 Eylül sabahı Zafer Yürüyüşü ile güne başlayacak İzmirliler akşam da fener alayı ve Haluk Levent konseriyle coşacak.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla zabıtalarla kahvaltıda buluştu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, Zabıta Haftası kapsamında Zabıta Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi. Başkan Yıldız, “İlçemizin huzur ve düzeninin sağlanması için gece gündüz çalışan zabıta personelimizin Zabıta Haftası'nı gönülden kutluyorum” dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Konak ilçesinde sağanaktan korunmaya çalışırken elektrik akımına kapılan 2 kişinin hayatını kaybetmesine ilişkin haklarında dava açılan 13'ü tutuklu 42 sanık, bugün ilk kez hakim karşısına çıkacak.