• DOLAR 33,07 %0.05
  • EURO 36,03 %0.16
  • ALTIN 2.562,63 %0.46
  • BİST100 11.156 %0.00
  • BITCOIN 67.900 %1.12
  • ETHERIUM 3.525 %0.71
25°
1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl başında Karataş'ta 78 milyon TL'nin üzerinde bir bedelle ihaleye verdiği üst geçit bir türlü tamamlanamıyor. Bölge halkı ise olanlara tepkili.

1 hafta önce YEMEK TARİFLERİ

Yaz aylarında hafif yemekler tercih edilir, bu hafif yiyeceklerden biri de yoğurtla birlikte tüketebildiğimiz kabak dolması olabilir. Yapımının oldukça basit ve pratik olmasıyla öne çıkan kabak dolması nasıl yapılır? Kabak dolması tarifi…

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve CHP Narlıdere İlçe Örgütü ile birlikte Anıtkabir’e giderek Ata’nın huzuruna çıktı.

1 hafta önce YAŞAM

Son zamanlarda doğal taşlara olan ilgi arttı. Doğal taşların iyi enerji verdiğine inananlar bu taşlardan yapılan takılara büyük ilgi gösteriyor. Bu taşlardan biri de Galen taşı. Peki Galen Taşı nedir? Faydaları nelerdir?

1 hafta önce MANİSA

35 yıldan fazla kesinleşmiş hapis cezası olan şahıs, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İstanbul ve İzmir'de düzenlenen, elebaşılığını yurt dışında aranan firari Volkan Reçber'in yaptığı çıkar amaçlı suç ağına yönelik ‘Kuyu-7' adı verilen operasyonda yakalanan 33 şüpheli, bu sabah adliyeye sevk edildi.

1 hafta önce MANİSA

Kırkağaç’ta çıkan orman yangınına yapılan müdahale sürüyor. Manisa ekiplerine İzmir’den destek var.

1 hafta önce SPOR

Bodrum FK transfere tam gaz devam ediyor. Yeşil beyazlılar en son Sakaryaspor forması giyen Dimitrov ile anlaştı.

1 hafta önce EKONOMİ

EFT, havale ve FAST gibi elektronik para transfer yöntemlerine ek olarak, son zamanlarda ATM'lerde yeni bir işlem menüsü yer almaya başladı. Yeni özelliğin amacı dolandırıcılığı engellemek.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Eğer İzmir'de sadece bir gününüz varsa ama ne yapacağınızı bilmiyorsanız doğru yerdesiniz. İşte karşınızda, İzmir'de bir günde neler yapılır?