• DOLAR 33,20 %-0.11
  • EURO 36,02 %-0.60
  • ALTIN 2.546,09 %-2.11
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 66.300 %2.84
  • ETHERIUM 3.497 %1.54
39°
1 hafta önce SPOR

Trendyol Süper Lig’de 2024-2025 sezonu fikstürü yarın çekiliyor. Son yıllarda çekilen fikstürlere bakıldığında her nedense üç büyük takımın maçları hep benzer haftalarda yer alıyor.

1 hafta önce POLİTİKA

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, iktidara "Garabetlerinizden ve aymazlıklarınızdan yorulduk artık. Defolun gidin" diye çıkıştı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Seferihisar ilçesinde sık yapılan Oğlak dolması yemeği hıdırellez'in simgelerinden biridir. İşte karşısınızda püf noktalarıyla oğlak dolması tarifi...

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 11 Temmuz Perşembe günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Doğasıyla ve huzurlu yaşantısıyla ön plana çıkan, Seferihisar'a sadece 18 kilometre uzaklıktaki Orhanlı Köyü nerede? Orhanlı Köyü'ne nasıl gidilir?

1 hafta önce SPOR

Aynı şirkete ait iki takım olan Göztepe ve Southampton da bu sezon en üst lige yükselmeyi başardı. Ama aralarındaki ekonomik fark çok düşündürücü.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın bir ay önce UKOME’nin onayladığı tarifeyi geri çekmesinin ardından açılış ve indi-bindiye 10 lira, kilometre başına da 3 lira zamlı yeni tarife komisyondan geçti.

1 hafta önce MANİSA

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Liselere Geçiş Sınavı (LGS) 2024 birincisi Eymen Sunmaz'ı ailesiyle birlikte belediyede misafir etti.

1 hafta önce GÜNCEL

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Özvar, devlet üniversitelerindeki ikinci öğretim programlarının tamamının kapatıldığını duyurdu.

1 hafta önce MANİSA

Manisa’da Bitron iş yerinde Türk Metal Sendikası'na üye 17 işçi işten çıkarıldı. İş yeri önünde açıklama yapan Türk Metal Sendikası Manisa Şube Başkanı Ercan Dereli "İşverenin davranışı apaçık sendikal örgütlülüğe saldırı niteliğindedir" dedi.