• DOLAR 33,04 %0.29
  • EURO 35,81 %0.10
  • ALTIN 2.532,11 %0.12
  • BİST100 10.734 %-1.45
  • BITCOIN 67.060 %-1.24
  • ETHERIUM 3.313 %1.63
34°
5 gün önce YEMEK TARİFLERİ

Pırasa ile yapılabilecek çok sayıda yemek vardır. Pırasalı köfte de bu yemeklerden biridir. Peki pırasalı köfte nasıl yapılır? Pırasalı köfte malzemeleri nelerdir?

5 gün önce GÜNCEL

Çorum’da fuar alanına kurulan lunaparkta dönme dolaba binenler, elektrik kesilince mahsur kaldı.

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’de, uyuşturucu madde ticareti yapıp gelirleri kendileri veya aile fertleri üzerine alarak kara para akladıkları tespit edilen suç örgütü ‘Demirdaşlar’a sert darbe indirildi.

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

Alaçatı Kitabevi sahibi Ömer Önal’ın verdiği bilgilere göre, 1570 yılında Alacaat Türkmenleri Alaçatı'ya yerleşti.

5 gün önce SPOR

Kurulduğu 1931 yılından bugüne, ilk defa Süper Lig’de mücadele edecek olan Sipay Bodrumspor, kulüp tarihinin en heyecanlı günlerini yaşıyor. Kulüp yönetimi bir taraftan transfere hız verirken, bir taraftan da kombine bilet satışlarına odaklanıyor. Taraftarlar ise satışa çıkan sezonluk biletlere büyük ilgi gösteriyor.

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

Dikili Belediyesi ve Yayıncılar Kooperatifi (YAYKOOP) işbirliği ile 20-28 Temmuz tarihlerini kapsayan 3. Dikili Kitap Günleri, 75. Yıl Parkı’nda görkemli bir açılış töreniyle kapılarını açtı.

5 gün önce MAGAZİN

Arka Sokaklar'da 18 yıl yönetmenlik yapan Orhan Oğuz'un vedasının ardından 14 yıldır dizide yer alan oğlu Tunç Oğuz da kadrodan ayrıldığını duyurdu.

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP 7’nci Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesinden sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tugay, büyükşehir emekçilerinin TİS sürecine Genel Merkezin dahil olması hakkında, “Süreci genel merkeze taşıyanlar onlar, ben değilim” ifadelerini kullandı.

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı’nın, kıyıların korunmasını sağlamak amacıyla her yıl verdiği ‘mavi bayrak’ tescili, Ilıca Plajı’na 5. kez verildi. Ilıca dışında 12 plaj ve 3 marina da mavi bayrak için hak kazandı.

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan, Lozan Barış Antlaşması'nın 101.yıldönümü kapsamında Urla Cumhuriyet Meydanında yapılan basın açıklamasında Lozan Barış Antlaşmasının cephede uğruna nice canlar feda edilen vatan toprağının şanlı tapusu olduğunu belirtti.