• DOLAR 33,99 %0.31
  • EURO 37,56 %0.04
  • STERLIN 44,54 %0.04
  • ALTIN 2.722,59 %0.00
  • BİST100 10.022 %-0.87
  • BITCOIN 58.000 %-0.82
  • ETHERIUM 2.446 %-3.24
29°
1 ay önce MANİSA

Manisa'nın Salihli ilçesinde İzmir-Ankara kara yolu Köprülü Kavşak civarında 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

1 ay önce MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Kadrolu işçileri kapsayan sözleşmede, işçilerin yevmilerine yüzde 35 oranında zam yapıldı. Başkan Zeyrek, “Talebinizden önce en iyi zammı yaptık” dedi

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesinde TİS eylemleri dolayısıyla 7 emekçinin açığa alınmasına Karşıyaka Belediyesi emekçileri tepki gösterdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Kristal Yağ Fabrikası’nda başlayan grev 53. gününde devam ederken Tek Gıda-İş Sendikası İzmir 3 Nolu Şube Başkanı Gökçay Tariş’in fabrikanın fason üretimi yapıp grev kırıcılığı yapmasına tepki gösterdi

1 ay önce DENİZLİ

Denizli'nin Tavas ilçesinde üç çocuk annesi kadının elleri ve ayakları iple bağlanıp ardından işkence edilerek öldürülmesiyle ilgili olarak gözaltına alınan koca tutuklandı.

1 ay önce EKONOMİ

Garanti BBVA’nın yeni CEO’su Mahmut Akten oldu. Akten, aynı zamanda BBVA Türkiye Ülke Müdürü görevine de atandı. Mahmut Akten kimdir?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Aliağa ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in tarihi semti Basmane'nin Oteller Sokağı, ekonomik zorluklarla boğuşan insanların yaşam mücadelesinin sessiz tanığı olmaya devam ediyor. Yoksulluğun ve geçim sıkıntısının yoğun yaşandığı bu sokakta, herkes hayatta kalmak için çabalıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Mithatpaşa Caddesi, Göztepe otobüs durağında sıkışan trafik nedeniyle bir ambulans dakikalarca beklemek zorunda kaldı. Sahile çıkış noktasında kilitlenen trafik sebebiyle hemen her akşamüzeri bu görüntülere rastlamak mümkün. İşte o anlar...

1 ay önce SPOR

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, TVF 2. Lig 7. Grubu’nda sezonun ilk maçında Aydın temsilcisi Gencelli İdman Yurdu ile deplasmanda karşılaşacak.