• DOLAR 33,95 %-0.19
  • EURO 37,83 %0.27
  • STERLIN 44,77 %0.27
  • ALTIN 2.743,86 %0.56
  • BİST100 9.937 %-0.48
  • BITCOIN 56.100 %-3.55
  • ETHERIUM 2.368 %-3.31
29°
1 ay önce SPOR

Türk basketbolunun değerli camialarından Pınar Karşıyaka’da sular durulmak bilmiyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bir haber ile Pınar firmasının Karşıyaka ile olan isim hakkı anlaşmasını fes ettiği iddia edilmişti. Ancak geçen bir haftalık süre içerisinde, ne kulüpten ne de firmadan resmi açıklama yapılmadı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Urla’nın ilk kitap festivali olan "D&R Urladam Kitap Festivali" büyük ilgi gördü. Ege’nin kültür ve sanat merkezi Urladam’da gerçekleştirilen festival, kitapseverleri buluşturdu. Kürşat Başar’ın imza ve müzikli söyleşisi yoğun ilgi topladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde özel sektör öğretmenleri için de ulaşımda indirim kararı almıştı. Konu ile ilgili Özel Sektör Öğretmenler Sendikası'ndan açıklama geldi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Tarihi Basmane semtinde çocuklar park taleplerini duyurmak için eylem yaptı. Çocuklar, sokak hayvanlarına yardım ve park talebi için el işi ürünlerini sergileyecekleri bir kermes düzenlemeye hazırlanıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’de, Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Hastanesi Acil Servisi tadilat nedeniyle kısmen kapanırken, acil servis sadece durumu ciddi hastalara hizmet veriyor. Öte yandan, kısmi kapanmanın nedenleri de ortaya çıktı.

1 ay önce EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Liselere Geçiş Sistemi(LGS) kapsamında 2. nakil sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

1 ay önce SPOR

Trendyol Süper Lig'de 2024-2025 sezonu öncesi kulüpler kombine kartlarını satışa sunarken, sezonluk biletlerin en ucuzu ile en pahalısı arasındaki uçurum dikkat çekti.

1 ay önce AYDIN

Aydın'da bulunan Nysa Antik Kenti içinde yaklaşık bin yıllık 47 tane mezar bulundu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir'in ulaşımı en kolay hastanelerinden biridir. Peki, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi nerede? Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne nasıl gidilir?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karabağlar Belediye Başkanı Helil İnay Kınay, basın mensuplarıyla bir araya gelerek görevdeki ilk 100 gününü değerlendirdi. Kınay değerlendirmesinde, “Seçim süreçlerinde sizlerle konuştuk, en büyük hedefimiz ortak yönetim anlayışıydı. Mış gibi değil, gerçekten ortak yönetim anlayışını ortaya koyduk” ifadelerini kullandı.