• DOLAR 34,00 %0.14
  • EURO 37,86 %-0.02
  • STERLIN 44,89 %-0.02
  • ALTIN 2.750,25 %0.14
  • BİST100 9.937 %0.00
  • BITCOIN 56.392 %-1.62
  • ETHERIUM 2.396 %-0.41
26°
1 ay önce SPOR

Trabzonspor'un eski başkanlarından ve kurucu değerlerinden Ahmet Salih Erdem hayatını kaybetti.

1 ay önce AYDIN

Kuşadası Belediye Meclisi, Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda bir araya geldi. Pera Düğün Organizasyon ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda gündem konularından biri mesire alanları oldu.

1 ay önce YEMEK TARİFLERİ

Tavada krep börek, oldukça kolay bir şekilde hazırlanır. Kolay hazırlandığı kadar da lezzetli bir yiyecektir. Peki tavada krep börek nasıl yapılır? Tavada krep börek tarifi…

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Menemen Belediyesi'nde işten çıkartılan işçiler eylemlerine devam ediyor. AKP'nin aşure dağıtımında da işçilerin tepkisi sürdü. İşçiler belediye başkanına seslerini duyurmaya çalışırken, Başkan Pehlivan ise onları görmezden geldi.

1 ay önce SPOR

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Paris 2024 çeyrek finalindeki rakibi Çin oldu. Peki, Türkiye-Çin voleybol çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

1 ay önce MUĞLA

Muğla’nın Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde 4x4 araçlarla yapılan safari turları yoğun ilgi görüyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de birçok plaj ve koy yaz mevsiminin kavurucu sıcaklarında kurtarıcı rol oynuyor. Bu plajlardan biri de İzmirlilerin sık tercih ettiği mavi bayraklı plajlardan olan Gemi Suyu Mevki Halk Plajı. Peki Gemi Suyu Mevki Halk Plajı nerededir? Gemi Suyu Mevki Halk Plajı'na nasıl gidilir?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin sorunlarına hızlı çözüm bulmak için başlattığı koordinasyon toplantılarını sürdürüyor. Bayraklı’da gerçekleştirilen toplantıda Bayraklı Şehir Hastanesi’ne ulaşımı rahatlatacak alternatif bağlantı yolları masaya yatırıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Geçtiğimiz günlerde memurlara tam maaş ödeyememesiyle gündeme gelen Bayraklı Belediyesi’nde krizler bitmedi. İz Gazete’ye konuşan Tüm-Bel Sen 2 Nolu Şube Kadın Sekreteri Sevim Altındağ, “Artık intihar etme noktasına gelen bir arkadaşımız var” ifadelerini kullandı.

1 ay önce GÜNCEL

Instagram yetkilileri ile Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu bir araya geldi. İddiaya göre Instagram'ın açılması için yapılan görüşmeden beklenen olumlu sonuç çıktı.