• DOLAR 34,05 %0.21
  • EURO 37,66 %-0.04
  • STERLIN 44,64 %-0.04
  • ALTIN 2.741,71 %0.49
  • BİST100 9.761 %-0.10
  • BITCOIN 55.460 %1.85
  • ETHERIUM 2.319 %1.92
34°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir İktisat Kongresi'ne ev sahipliği yapan İncir Han'da İzmirli tüccar olan Şerif Remzi Bey’in ofisinde yıllarca Gazi Paşa’ya olan sevgi ve saygıyı simgeleyen Atatürk portresi Kültürpark’ta sergide yerini aldı.

1 ay önce POLİTİKA

Bakan Uraloğlu, erişim engeli getirilen sosyal medya platformu Instagram'a ilişkin görüşmelerin sürdüğünü açıkladı.

1 ay önce EKONOMİ

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), 500 TL'ye yükselen yurtdışı harcının ne zaman uygulanacağını açıkladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’de AKP'li Aydın Pehlivan’ın yönetimindeki Menemen Belediyesi’nin 94 kamu malını satışa çıkarması, ilçe sakinleri tarafından protesto edildi.

1 ay önce SPOR

Yeni sezonda Trendyol Süper Lig’de mücadele edecek Göztepe’de sponsorluk anlaşmaları aralıksız devam ediyor. Sarı kırmızılılar Nesine firması ile 2024-2025 sezonu için forma kol reklamı için anlaştı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, göreve gelmesinin ardından ilçelerde başlattığı koordinasyon toplantılarına Karşıyaka'da devam etti. Başkan Tugay, Karşıyaka İskelesi'nin yenilenmesinin gündemlerinde olduğunu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın da onayının ardından iskeleyi yeniden yapmayı planladıklarını söyledi.

1 ay önce GÜNCEL

Altındağ Belediyesi tarafından, basında yer alan ‘hayvanlar parçalanarak öldürüldü' iddialarına ilişkin açıklama gerçekleştirildi.

1 ay önce SPOR

NG Araştırma Türkiye Süper Ligi araştırmasını yayınladı. Hangi takımı destekliyorsun sorusuna gelen yanıtta en fazla oyu Galatasaray aldı.

1 ay önce MAGAZİN

Başarılı ve sevilen oyuncu Peker Açıkalın'dan üzen haber geldi. Daha önce ölümden dönen başarılı oyuncu Peker Açıkalın'ın şimdi de beyin kanaması geçirdiği ve konuşma yetisini kaybettiği öğrenildi. Peki Peker Açıkalın kimdir?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan avlulu bir ev icradan satışa çıkıyor.