• DOLAR 33,90 %0.03
  • EURO 37,64 %-0.04
  • STERLIN 44,67 %-0.04
  • ALTIN 2.814,30 %0.95
  • BİST100 9.685 %1.73
  • BITCOIN 60.127 %2.97
  • ETHERIUM 2.445 %3.96
23°
4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de birçok plaj ve koy yaz mevsiminin kavurucu sıcaklarında kurtarıcı rol oynuyor. Bu koylardan biri de İzmirlilerin tatil planı yaparken en sık tercih ettiği kaçış rotalarından olan Maden Koyu. Peki Maden Koyu nerededir? Maden Koyu'na nasıl gidilir?

4 hafta önce YEMEK TARİFLERİ

Zeytinyağı, Ege ve Akdeniz kültürünün vazgeçilmez öğelerindendir. Başlı başına bir değer haline gelen zeytinyağı, Türk mutfağının da kıymetli bir ürünüdür. Peki, zeytinyağlı yemekler nelerdir? Zeytinyağının en çok yakıştığı yemekler...

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, İzmir Barosu, İzmir Tabip Odası ve Nükleer Fizik Uzmanı Prof. Dr. Hayrettin Kılıç, Gaziemir’deki İzmir’in Çernobil’inde devam eden temizleme çalışmaları ile ilgili Halk Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Kılıç, “Burayı kazma-kürek temizlemeye başlamışlar” dedi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Bir sokak röportajında kullandığı ifadeler nedeniyle “halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama” ile “cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilruba Y.’nin avukatı Hüseyin Yıldız açıklama yaptı.

4 hafta önce MUĞLA

Muğla'nın Ortaca ilçesinde halk sağlığını tehdit eden büyük bir gıda skandalı yaşanırken, Ortaca Belediyesi zabıta ekipleri bir ihbar üzerine gerçekleştirdikleri operasyon sonucunda uygun şartlarda saklanmayan yaklaşık 1 ton gıda ürününü imha etti.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Dünyanın önemli gastronomi duraklarından Urla’nın 2 bin 600 yıllık Geleneksel Bağbozumu Şenliği başladı.

4 hafta önce AYDIN

Aydın'ın milli meyvesi kuru incirde hasat sezonun başlaması ile birlikte üreticinin umutları arttı. Aydın Ticaret Borsası tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen sezonun ilk kuru inciri alım töreni yapıldı.

4 hafta önce AYDIN

Çıkartılan yasadan sonra bazı yerlerde sokak hayvanları katledilirken, Aydın Kuşadası’nda bulunan bir otel ise alkışlanacak bir harekete imza attı. Otel bünyesindeki çiftlikte 100 sokak hayvanı kapasiteli barınak oluşturdu.

4 hafta önce GÜNCEL

Elazığ'da daha önce iş yerini tanesi 7 lirayken 400 ekmek karşılığında kiralayan şahıs, bu kez müstakbel kiracılarına 3 seçenek sundu. İş yerinin camına astığı ilan ile kira bedeli olarak aylık 2 gram 24 ayar altın veya 100 litre mazot ya da yıllık 50 bin lira peşin seçeneklerini görenler şaşırdı.

4 hafta önce GÜNCEL

Ülke genelinde çiftçilerin ürünlerinin para etmemesi nedeniyle tepki ve eylemleri sürerken; Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde hasadına başlanmasına karşın girdi maliyetlerinin yüksekliğine ek olarak rekoltede görülen düşüklük üreticiyi düşündürüyor.