• DOLAR 33,90 %0.03
  • EURO 37,64 %-0.04
  • STERLIN 44,67 %-0.04
  • ALTIN 2.814,30 %0.95
  • BİST100 9.685 %1.73
  • BITCOIN 60.183 %4.01
  • ETHERIUM 2.437 %3.86
22°
4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Manisa’daki su kuyularının kurumaya başladığını vurgulayan Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur, mevcut sulara sahip çıkılması gerektiğini vurgulayarak İzmir’in yeni su kaynakları bulması gerektiğini söyledi

4 hafta önce GÜNCEL

Özgürlükçü üniversite öğrencilerinin oluşturduğu Hürriyet Masası isimli platforma üye gençler eylem yaptı. İstanbul, Ankara, İzmir, Manisa ve Kayseri'den gençler ağızlarını bantlayarak Dilruba’nın tutuklanmasını protesto etti.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’de bir sokak röportajında kullandığı ifadeler nedeniyle tutuklanan Dilruba Y.’yi cezavinde ziyaret eden Tuncay Özkan, “Halkımız bugün ifade özgürlüğünü savunmak için yine gerekirse meydanlara çıkar. Meydanlardan, halktan korkmaya gerek yok” dedi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Yamanlar Dağı'nda çıkan orman yangını, ekiplerin etkili müdahalesi sonucu 22 saat sonra kontrol altına alındı.

4 hafta önce SPOR

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan ve yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla başlamak isteyen İzmirspor’da teknik direktör krizi noktalandı. Lacivert beyazlıları bu sezon Ahmet Saray çalıştıracak.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Tüm-Bel Sen ile İzmir Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan Toplu İş Sözleşmesi’ne, İzBB Başkanı Cemil Tugay’dan ilk yorum geldi. Tugay, “Anlaşma sağladığımız için gerçekten mutluyuz. Memur arkadaşlarımıza ve belediyemize hayırlı olsun” dedi

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Karşıyaka Belediyesi’ne bağlı Kent A.Ş’ye bağlı 93 işçinin işten atılmasına dahli olduğu iddialarına yanıt verdi. Tugay, iddiaları “etik dışı” bulduğunu söyledi

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

30 Ağustos’ta kapılarını açacak İzmir Enternasyonal Fuarı’nın açılışına, CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katılacak.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi meclisinde büyükşehirin 700 milyon TL, İZSU’nun ise 850 milyon TL’lik kredi talebi oyçokluğuyla kabul edilirken, milli futbolcu Merih Demiral’ın heykelinin dikilmesi önergesinin reddi tartışma konusu oldu.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, orman yangınlarına hızla müdahale edilmesini sağlamak ve ormanları korumak için orman köylerine 40 tanker teslim etti.