• DOLAR 33,90 %0.03
  • EURO 37,64 %-0.04
  • STERLIN 44,67 %-0.04
  • ALTIN 2.814,30 %0.95
  • BİST100 9.685 %1.73
  • BITCOIN 59.550 %-0.42
  • ETHERIUM 2.399 %-0.87
25°
4 hafta önce SPOR

Bucaspor’da göreve getirilen genç teknik direktör sadece bir hafta dayanabildi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) aldığı kararla bundan sonra genel kurul ilanlarını kendi sitesinde yayınlama kararı aldı. Bu karara İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nde tepki geldi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Türkiye’de Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın turizm tesisleri için aşamalar halinde başlatarak alınmasını zorunlu kıldığı Sürdürülebilir Turizm Belgesi için İzmir’de Süresel Sürdürülebilir Turizm Konseyi ile çalışmalar başladı. Sertifikalandırma için öncelikle Urla, Selçuk ve Foça pilot ilçeler olarak seçildi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Geleneksel Bağ Bozumu Şenlikleri Urla’da coşkuyla kutlandı.

4 hafta önce EKONOMİ

HGS ücretlerine yüzde 40 zam geldi. Zammın 19 Ağustos tarihinden itibaren uygulanmaya başlanacağı belirtildi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

CHP’nin tüzük kurultayı İzmir’i de hareketlendirdi. Genel merkez ve il başkanlığından bağımsız şekilde yola çıkan isimler, ‘Bağımsız irade, güçlü örgüt’ ismiyle tüzük çalıştayı gerçekleştirdi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Nuri Seha Yüksel, İzmir’de mülteciler için hayata geçirilmesi planlanan iki sağlık merkezine ilişkin “Sağlıklı hayat merkezlerinde bile bazen bu konuda belirlenmiş kadroların işlevsel olamadığını görüyoruz. Çünkü eksiklikler ortaya çıkıyor. Beslenme danışmanlığı, fizik tedavi rehabilitasyon konusunda açıkları olacak” dedi.

4 hafta önce SPOR

Karşıyaka, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Altınordu’yla oynadığı hazırlık maçında sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Konak ilçesinde, seyir halindeki motosikletin üzerine konulan bir başka motosikletin taşınma anı cep telefonu ile görüntülendi.

4 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in göz bebeği Çeşme, tatil denilince akla ilk gelen rotalardan biri olarak öne çıkıyor. İşte, tatilin adresi Çeşme'de yer alan 5 ücretsiz plaj...