• DOLAR 34,26 %0.02
  • EURO 37,64 %0.10
  • STERLIN 44,88 %0.10
  • ALTIN 2.909,87 %0.01
  • BİST100 9.032 %-0.85
  • BITCOIN 63.199 %0.96
  • ETHERIUM 2.444 %0.1
22°
1 ay önce POLİTİKA

Tüm gözler CHP'nin 6 Eylül'de yapacağı Tüzük Kurultayı'na çevrilmişken, Barış Yarkadaş da merakla beklenen tüzüğün taslağını yayınladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 31 Ağustos Cumartesi günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

1 ay önce YAŞAM

Era7capone, Batuflex ve Narco’nun ortak çalışması olan CISTAK, Spotify Türkiye’nin en çok dinlenen şarkılar listesinin zirvesine yerleşti. İkinci sırada ise ElMusto’dan Dale Don Dale bulunurken; Semicenk ve Doğu Swag ikilisinin Küle Dönmüşsün parçası listede üçüncü sırada yer buldu. İlk 10’un tamamen Türkçe parçalardan oluşması dikkat çekti.

1 ay önce MANİSA

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Manisa ve ilçelerinde törenler düzenlendi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de geçtiğimiz günlerde yanan alanlarda yeniden yangın çıktı. Yangının ilk anları vatandaşlar tarafından görüntülendi.

1 ay önce POLİTİKA

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Dilruba Kayserilioğlu hakkında yaptığı açıklamada; Kayserilioğlu'nun gece yarısı değil, saat 20:00 sıralarında tahliye edildiğini, söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

1 ay önce GÜNCEL

Ege Çevre Platformu Uşak’ın Eşme İlçesi Kışladağ bölgesinde yapılan madene karşı açıklama yaptı

1 ay önce GÜNCEL

Ülkemizin tescilli bal arısı genotipi olan Efe Arısı’nın ürettiği balı kutlamak amacıyla gerçekleştirilen ve Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Bozcaada Bal Hasadı Şenliği, 3 Eylül 2024 tarihinde başlıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk heykeline çelenk bırakarak kutladı. Törende konuşma gerçekleştiren CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, “Cumhuriyet sıkı sıkıya bağlı CHP’liler olarak daha aydınlık günlere yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

1 ay önce SPOR

Temsilcilerimiz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu...