• DOLAR 34,17 %-0.06
  • EURO 37,14 %-0.21
  • STERLIN 44,40 %-0.21
  • ALTIN 2.937,57 %0.37
  • BİST100 8.956 %1.08
  • BITCOIN 67.600 %1.35
  • ETHERIUM 2.622 %1.2
20°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Okul Yemeği Koalisyonu, Türkan Saylan Kültür Merkezi önünde yaptığı basın toplantısında, Türkiye'de her 5 öğrenciden birinin açlık çektiğini duyurdu. Koalisyon, okul yemeği programının acilen hayata geçirilmesi çağrısında bulundu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, katı atık depolama sahasında yangın çıktı. Yangına 2 uçak, 3 helikopter ile İzmir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve iş makinaları müdahale ediyor

1 ay önce TEKNOLOJİ

İzmirli sanayici Erhan Doğu’dan, yaklaşık 15 senedir elektrikli uçan araba hayalleri ile borsa ve yatırımcılardan 200 milyar dolar tokatlandığını iddia etti. Doğudan, sürekli animasyonları gösterilen elektrikli uçan arabaların uçmasının mümkün olmadığını savundu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Alsancak’ta iki kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiği olay sonrası sanıklar ilk duruşmaya çıktı. 42 sanığın yargılandığı davada tüm sanıkların ifadesi alınamadığı için duruşma, ertesi güne ertelendi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Seferihisar’daki kamu arazisinin imar planı değişikliğine karşı açtığı davanın ardından parselasyon planına da itiraz edeceğini duyurdu. Bilirkişi raporu, değişikliğin kamu yararına olmadığına işaret etmişti.

1 ay önce POLİTİKA

CHP Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yücel, teğmenlerin yemininde anayasal bir aykırılık olmadığını vurgulayarak açılan soruşturmayı "acizlik" olarak nitelendirdi

1 ay önce EKONOMİ

Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar, 2025-2027 Orta Vadeli Program’ın enflasyonu tek haneye indirmeyi hedeflediğini ve bu süreçte bütçe açığı, büyüme gibi unsurlarda iyileşme sağlanacağını belirtti.

1 ay önce EKONOMİ

Sigara fiyatlarına bir zam daha yapıldı. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, zam haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

1 ay önce MANİSA

Manisa'nın Salihli ilçesinde, evlerinin mutfağına girdiği için yavru kedileri fırça sapı ile öldüren şahıs, 3 yıl 9 ay ceza aldı.

1 ay önce DENİZLİ

Denizlili işçi, çalıştığı şantiyede tamir için girdiği beton mikserinin içinde hayatını kaybetti. 38 yaşındaki işçinin tamir için girdiği mikserin içinde olduğunu bilemeyen diğer işçiler tarafından çalıştırıldığı öğrenildi.