• DOLAR 34,27 %0.11
  • EURO 37,20 %-0.08
  • STERLIN 44,65 %-0.08
  • ALTIN 3.017,33 %0.73
  • BİST100 8.705 %-1.01
  • BITCOIN 67.650 %-0.6
  • ETHERIUM 2.669 %-1.14
22°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Konak Belediyesi’nin Kemeraltı’nda görev yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli, gece vardiyası sırasında buldukları içi nakit para, kredi kartı ve ziynet eşyası dolu çantayı karakola teslim ederek sahibine ulaştırdı

1 ay önce GÜNCEL

Narin'in cansız bedeninin bulunmasının ardından devam eden soruşturma kapsamında 24 şüphelinin gözaltı süresi bir gün uzatıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gaziemir Belediyesi’nin kadınların ve çocukların sosyalleşmelerine ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hizmet verdiği Cumhuriyet Semtevleri’nde, kurs kayıtları başladı. Kayıtlar, 13 Eylül’de son bulacak.

1 ay önce SPOR

Altay, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta oynadığı ilk iki maçta 1 beraberlik, 1 galibiyet alarak iyi bir başlangıç yaptı.

1 ay önce GÜNCEL

Gazeteci Ayşe Arman’ın sosyal medya hesabından paylaştığı düğün davetiyesi Türkiye’nin gündemine oturdu. Kocaeli’de gerçekleşecek bir düğün için dağıtılan davetiyede damadın ismi Berkay olarak yer alırken, gelinin ismi yerine zevcesi ifadesi kullanıldı.

1 ay önce DÜNYA

ABD'nin Vermont eyaletinde küçük uçağın düşmesi sonucu 4 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

1 ay önce POLİTİKA

Vakıf üniversitelerinin 2024-2025 akademik yılı için öğrencilerden talep ettiği yıllık ücretler geçen aylarda belli oldu. Duruma tepki gösteren CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Taşkın, vakıf üniversitelerinin eğitim ücretlerine yaptıkları fahiş zammı Milli Eğitim Bakanı ve Hazine ve Maliye Bakanı’na gönderdiği iki ayrı soru önergesiyle gündeme getirdi

1 ay önce DENİZLİ

1929 yılında Mezopotamya'da bulunan 4500 yıllık Sümerce çivi yazısı tableti inceleyen Prof. Dr. Yusuf Kılıç ve öğrencisi, yazıların bir parfümün tarifi olduğunu fark etti. Asırlar önce Mezopotamya'da kullanılan parfüm, formüldeki hammaddelerin birleştirilmesi sonucu yeniden yapıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Konak’ta bulunan Radyo ve Demokrasi Müzesi, ülke ve dünya tarihine ışık tutuyor. 1920’li yıllardan bu yana, birçok antika radyoya ev sahipliği yapan müzede, her dönemin siyasi atmosferine dair fikir sahibi olmak mümkün.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka Belediyesi, İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümünü muhteşem bir konserle kutladı. Suat Taşer Sanat Merkezi’nde düzenlenen “Kurtuluşun Notaları Karşıyaka’da Buluşuyor” başlıklı etkinlikte şarkılar, 9 Eylül ruhuyla hep bir ağızdan söylendi.