• DOLAR 34,27 %0.11
  • EURO 37,20 %-0.08
  • STERLIN 44,65 %-0.08
  • ALTIN 3.017,33 %0.73
  • BİST100 8.705 %-1.01
  • BITCOIN 67.650 %-0.6
  • ETHERIUM 2.669 %-1.14
22°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

30 Ağustos- 9 Eylül tarihlerinde ‘Teknoloji’ temasıyla düzenlenen 93. İzmir Enternasyonal Fuarı’na insansı robot Sophia damga vurdu.

1 ay önce SPOR

İzmir’de oynanan ve 3-1 sonuçlanan Türkiye-İzlanda Uluslar Ligi H Grubu 2. maçının yankıları sürüyor. 9 Eylül İzmir’in düşman işgalinden kurtuluş kutlamalarına denk gelen maçta İzmir, maç öncesinden sonundaki kutlamalara kadar, tüm kamuoyundan tam not aldı. İzmir’in daha fazla milli maça ev sahipliği yapması gerektiği ifade edildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de tüm belediyeler, ilçelerinin kimliklerini yansıtan logolar kullanıyor. Bu logoların her biri o ilçeye dair derin fikirler ve semboller barındırıyor. Peki Karşıyaka Belediyesi'nin logosu nereden geliyor?

1 ay önce POLİTİKA

Yerlikaya, Narin’in ölüm haberini duyurduğu paylaşımında aileye başsağlığı dilememesiyle ilgili yöneltilen soruya yanıt verdi.

1 ay önce SPOR

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ve beraberindeki heyet KSK binasında ağırlandı. Taraftarlar ise söz konusu ziyarette stat konusunun gündeme getirilmemesine tepki gösterdi.

1 ay önce AYDIN

Kuşadası’nda yalnızca 11 adet kalan endemik ölmez çiçeğini koparmanın cezası 387 bin TL. Sarı çiçekleriyle dikkat çeken bu nadir bitki, doğa koruma altında olup Aydın'ın Kirazlı Köyü civarında bulunuyor.

1 ay önce GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerinde tespit edilen 13 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

1 ay önce TEKNOLOJİ

Teknoloji dünyasının merakla beklediği iPhone 16 serisi dün gerçekleşen It’s Glowtime etkinliğinde tanıtıldı. Peki, Iphone 16 ne kadar? Iphone 16 özellikleri neler? Iphone 16 hangi renklerde çıkacak? Iphone 16 Türkiye'de ne zaman satışa sunulacak?

1 ay önce GÜNCEL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin şehit çocuğu, yetim, öksüz ve engelli öğrencilere verdiği ‘Sen Oku Diye’ isimli eğitim desteğine başvurular başladı.

1 ay önce EKONOMİ

Merkezi Lüksemburg'da bulunan AB'nin en yüksek hukuki mercii konumundaki Avrupa Adalet Divanı, AB Komisyonunun İrlanda ve Apple'a karşı açtığı davada karar açıkladı. Mahkeme, Apple'ın İrlanda'ya geriye dönük vergilerden dolayı 13 milyar euro ödemesi gerektiğine hükmetti.