• DOLAR 32,91 %-0.41
  • EURO 35,86 %-0.27
  • ALTIN 2.524,58 %-1.04
  • BİST100 11.173 %0.15
  • BITCOIN 67.250 %0.58
  • ETHERIUM 3.470 %-0.78
39°
1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, sözünü verdiği üzüm ve salça sıkma makinesini köylülerle buluşturdu. Günay, projeler kapsamında köylü kadınların hayatını kolaylaştırmayı hedeflediklerini belirtti.

1 hafta önce GÜNCEL

Ünlü market zinciri BİM, yeni kataloğunu açıkladı. BİM'e bu kez iPhone telefon geliyor. BİM, 19 Temmuz Cuma kataloğu...

1 hafta önce SAĞLIK

Kolon kanseri nedeniyle önce kemoterapi gören, tümörün bağırsağını tıkaması yüzünden bu tedavi bitmeden ameliyat olmak durumunda kalan Mehmet Halil Kadınkız'a (66) tek seansta üç ameliyat yapıldı.

1 hafta önce KÜLTÜR SANAT

Turan Horzum'un İz Gazete'ye hazırladığı kitap sayfasında bu hafta...

1 hafta önce GÜNCEL

Kamuoyunda '9. Yargı Paketi' olarak bilinen 39 maddelik ‘Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Adalet Komisyonu’nda kabul edildi. Buna göre; Anayasa Mahkemesi (AYM) kararına rağmen kadınlar evlendikten sonra bekarlık soyadlarını tek başına kullanamayacak.

1 hafta önce DÜNYA

Danimarka, iklim değişikliğiyle mücadele planı kapsamında metan gazı salımını azaltabilmek amacıyla 2030 yılından itibaren çiftlik hayvanlarının yaydığı sera gazları için vergi alacağını açıkladı.

1 hafta önce GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 81 ilde son 5 günde aranan 4 bin 466 firarinin yakalandığını açıkladı.

1 hafta önce GÜNCEL

Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Levent, halk yararına yaptıkları konutlar için yüzde 20 KDV ödemelerine tepki gösterdi.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir Şehir Tiyatroları'nda bir oyunun prömiyerine katıldığını ve salonun dolmadığını söyledi. Yücel Erten'den yanıt gecikmedi. Erten, tamamı dolu salonun fotoğrafını paylaşarak, "Halüsinasyon gibi bir sıkıntı ile yüzyüze olmadığınızdan emin misiniz?" diye sordu

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

CHP tarafından başlatılan ve 3 gündür devam eden saat 21.00'daki ışığı aç kapa eylemi İzmir’de sokağa taşındı. Saat tam 21.00’de cep telefonunun ışıklarını açıp kapatan partililer ayrıca tencere tava da çaldı.