• DOLAR 33,10 %0.21
  • EURO 36,24 %0.51
  • ALTIN 2.628,05 %0.24
  • BİST100 11.057 %-0.74
  • BITCOIN 64.500 %1.22
  • ETHERIUM 3.451 %1.29
39°
1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Konak İlçesi Mithatpaşa caddesi hemen her saat yoğun trafiği ile dikkat çekiyor. Bu trafiğe en çok yola çift sıra park eden araçlar sebep olurken, duruma bir de elektrik altyapı çalışmaları eklenince tam bir kaos yaşanıyor. Güzelyalı Parkı ile Göztepe Spor Kulübü binası arasında yer alan çalışmaların bir haftada bitirilmesi planlanıyor.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 17 Temmuz Çarşamba günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

1 gün önce KÜLTÜR SANAT

İzmirli yapımcı Pelin Uzun’un imzasını taşıyan ve yönetmen Sinan Uzun tarafından çekilen “M.E.Z.A.R.” filmi, 19 Temmuz'da izleyiciyle buluşuyor.

1 gün önce AYDIN

Şehirler arası yolcu otobüsü bir eve çarptı. Aydın’ın Söke ilçesinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti. Çok sayıda yaralı var.

1 gün önce EKONOMİ

En düşük emekli maaşının 12 bin 500 TL'ye çıkarılacağını açıklayan AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, seyyanen zam sorusuna yanıt verdi.

1 gün önce SPOR

Aliağa Petkimspor, Promitheas Petras’ta forma giyen Jaime Echenique’yi kadrosuna dahil etti.

1 gün önce SPOR

Önümüzdeki sezon Süper Lig’de mücadele edecek Göztepe, HDI Sigorta ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

1 gün önce MUĞLA

Geçtiğimiz günlerde Muğla'da bir tur midibüsünün sebep olduğu kazada bulunan çocuk, memleketi Denizli'de toprağa verildi.

1 gün önce GÜNCEL

H.K.G davası duruşması sonrası bir kadın adliye önünde açıklama yapanlara, "Şeriata laf eden sadece bu kadar mısınız?" diye sataştı. Bunun üzerine alandakiler de, "Sen burada bağırabiliyorsan laiklik sayesinde" dedi.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Sakin ve huzurlu bir kaçamak yapmak istiyorsanız Alaçatı Mahallesi sınırları içinde yer alan Çeşme Kleoparta Koyu'nu deneyimlemelisiniz. İşte, İzmir'de güzelliğin en huzurlu hali: Kleopatra Koyu