• DOLAR 33,10 %0.10
  • EURO 36,30 %0.22
  • ALTIN 2.624,80 %0.40
  • BİST100 11.191 %0.51
  • BITCOIN 64.266 %-1.22
  • ETHERIUM 3.456 %-1.17
39°
22 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Konak ilçesinde sağanaktan kaçmaya çalışan 2 kişinin elektrik akımına kapılarak ölmesini protesto eden bir grup, olayın yaşandığı sokaktaki mazgalları kırmızıya boyadı.

22 saat önce MUĞLA

5. Muğla İdil Biret Müzil Festivali, 19 Temmuz'da başlıyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştireceği etkinlik, müzikseverlere ücretsiz olarak hizmet edecek.

22 saat önce EKONOMİ

Konya'da 35 yıldır faaliyet gösteren sanayi kuruluşu Pakpen yaşadığı ekonomik krizi atlatamadı.

22 saat önce MUĞLA

Özellikle arkadaşlarla eğlenceli bir gün geçirmek isteyenlerin ilk tercih ettiği yerlerden biri olan Datça'da farklı tatil anlayışına sahip kişiler için yapılabilecek 4 aktivite...

22 saat önce SPOR

Geçtiğimiz sezonun özellikle ikinci yarısında savunmada gösterdiği başarılı performans ile ligin en az gol yiyen takımlarından biri olan Göztepe’de kaleci transferi bir türlü çözülemiyor. Bu süreçte iki hazırlık maçı yapan sarı kırmızılılar toplam 5 gol yiyince, taraftarın endişesi giderek derinleşti.

22 saat önce EKONOMİ

İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı ihracatçıların KDV iadesi dosyalarını ortalama 17 günde sonuçlandırarak ihracatçıların finansmana erişimde zorluk yaşadığı süreçte özsermayesine hızlı kavuşmasını sağladı.

22 saat önce İZMİR HABERLERİ

İstanbul'dan gelen bir arkadaş grubu, tatilini Çeşme'de geçirdi. Geçen yıla nazaran Çeşme'deki atmosferin durgun olduğunu dile getiren tatilciler ayrıca, sosyal medyada gündem olan abartılı yiyecek fiyatlarının gerçeği yansıtmadığını belirtti. Kalabalıklığı ile bilinen Alaçatı-Çeşme dolmuşlarının sakinliği tatilcilerin dikkatini çekti.

23 saat önce İZMİR HABERLERİ

Geçtiğimiz günlerde Çeşme’de çıkan orman yangınında 3 yurttaşımız yaşamını yitirmiş, onlarca dönüm ormanlık alan kül olmuştu. Yangından etkilenen bölgede arıcılık yapan Devrim Kıyak, bölgedeki arıcılar olarak çok ciddi zararla karşı karşıya olduklarını ifade etti.

23 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri haşereyle mücadelede Efes Selçuk’ta etkin çalışmalar yürütüyor.

23 saat önce İZMİR HABERLERİ

Enflasyon ve hayat pahalılığı nedeniyle ekonomik açıdan büyük sıkıntı yaşadıklarını belirten sağlık emekçileri, eşit vergi uygulaması talebiyle toplandı.