• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 68.000 %0.15
  • ETHERIUM 3.251 %-0.7
30°
1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Karabağlar Belediyesi’nin 2025-2029 yıllarını kapsayacak stratejik planı için ilk adım atıldı. Karabağlar’ın geleceğinin planlanması için yapılan toplantıya belediye personeli, müdürler, belediye başkan yardımcıları ve belediye dış paydaşları katıldı.

1 gün önce MUĞLA

Türkiye'de terk edilmiş çok sayıda köy bulunuyor. Bu köylerden biri de Muğla'da bulunan Kayaköy. Kayaköy, şimdilerde ise turist akınına uğruyor.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir Adliyesi önünde İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan’ın gözaltına alınmasıyla ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi.

1 gün önce POLİTİKA

Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın belediye borçlarının tahsil edilmesi talimatı üzerine başlayan tartışmada gözler CHP'nin AKP'den devraldığı belediyelerin birikmiş borçlarına çevrildi.

1 gün önce GÜNCEL

Dilimize Fransızcadan geçen Pesimist kelimesi gündelik hayatta oldukça sık kullanılan kelimelerden biridir. Peki, Pesimist ne demek? Pesimist kime denir?

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

DİSK Ege Bölge Temsilcisi Sarı, İzmir'deki elektrik faciasında İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan'ın gözaltına alınmasına ilişkin açıklamada bulundu.

1 gün önce GÜNCEL

Rize'nin Hemşin ilçesinde Serdar Abay ve kızı Betül Abay, tarihi Tecina Köprüsü'nü temizleyerek dikkatleri üzerlerine çekti. Üç gün süren bu temizlik çalışması, büyük bir başarı olarak nitelendirildi.

1 gün önce GÜNCEL

Şair, yazar, düşünür Afşar Timuçin 84 yaşında hayatını kaybetti.

1 gün önce POLİTİKA

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP'nin TÜİK Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri hakkında yaptığı suç duyurusu için "soruşturma yapılmasına yer olmadığına" karar verdi.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olan İZELMAN personel alımı yapacağını duyurdu.