• DOLAR 34,09 %0.08
  • EURO 37,67 %0.04
  • STERLIN 44,62 %0.04
  • ALTIN 2.746,20 %0.10
  • BİST100 9.700 %-0.73
  • BITCOIN 57.100 %4.3
  • ETHERIUM 2.361 %3.24
23°
1 ay önce SAĞLIK

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin acil servisinin personel yetersizliği nedeniyle kapatıldığı iddialarına, üniversite rektörlüğünden yanıt geldi. Açıklamada, servisin açılmasıyla birlikte 5'i acil tıp uzmanı olmak üzere toplam 14 tabibin görev yapacağı bildirildi.

1 ay önce MUĞLA

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, belediyelerin SGK borçlarının bu dönemde gündeme getirilmesini yerel yönetimlerin hizmetlerini engellemeye yönelik bir adım olarak değerlendirerek, "Belediyeler ya SGK’ya borç ödeyecek ya da personele maaş ödeyecek” dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Kemalpaşa Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşabilmesi ve güvenilir bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için pazar yerlerindeki ve fırınlardaki çalışmalarını yoğunlaştırdı.

1 ay önce EKONOMİ

Havayolu şirketi Pegasus yeni kampanyasını duyurdu. Şirket belirtilen yurt dışı hatlarındaki seçili uçuşlarda Light Paket biletlerinin 19 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sulunduğunu bildirdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de cezaevi nakil aracının altına uyuşturucu sakladığı iddiasıyla yakalanan şüpheli, tutuklandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Torbalı ilçesinde 2008 yılından beri kayıp olarak aranan 70 yaşındaki Ramazan Ceyran'ın sır dosyasını İzmir polisi çözdü.

1 ay önce EKONOMİ

Ulusal Süt Konseyi Yönetim Kurulu, toplanarak süte zam yapılıp yapılmayacağını karara bağladı. Çiğ süte zam var mı? Konsey, bundan sonraki süreçte çiğ süt tavsiye fiyatının 3 aylık periyotlar halinde değerlendirileceğini bildirdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda trafik akışını rahatlatmak için Küçükyalı’ya giriş cebini düzenleyecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Eczacı Odası Başkanı Sayılkan, emeklilerin SGK kapsamında aldıkları ilaçlara ödedikleri ücretlerin giderek arttığını söyledi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka Belediyesi’ne bağlı Kent A.Ş ve bazı birimlerdeki 93 işçi, kamuyu zarara uğratmak gerekçesiyle işten atıldı. İşçiler, Karşıyaka Belediyesi önünde eyleme başladı. Eyleme katılan işçilerden Seyhan Sümer, “Sadece maaşlarımızı zamanında istediğimiz için eylem yaptık ve işimizden olduk” dedi