• DOLAR 34,31 %0.31
  • EURO 37,54 %-0.07
  • STERLIN 44,96 %-0.07
  • ALTIN 2.928,60 %1.36
  • BİST100 8.876 %-0.98
  • BITCOIN 63.250 %2.6
  • ETHERIUM 2.464 %1.68
29°
1 ay önce GÜNCEL

Kara para aklama, dolandırıcılık gibi bir çok suçtan haklarında dava açılan sosyal medya fenomenleri Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 kişi Anadolu Adliyesi'nde, Candan kardeşler olarak tanınan Bahar ve Nihal Candan ise Küçükçekmece Adliyesi'nde yargılanmalarına devam ediliyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda buluştu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Buca ilçesinde bir daire icra nedeniyle satışa çıkıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Narlıdere Belediyesi, İzmir'in kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü kapsamında düzenlediği İzmir Müzisyenleri Buluşmaları ile hem vatandaşlara keyifli anlar yaşatacak hem de İzmirli sanatçılara destek olacak.

1 ay önce GÜNCEL

Artvin'in Hopa ilçesinde Cankurtaran mevkiinde yapılması planlanan mesire alanı projesine karşı çıkan köylülere ihaleyi alan kişi tarafından ateş açılması ve bir kişinin hayatını kaybetmesi üzerine Hopalılar olaya tepkilerini göstermek için eylem yaptı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in en güzel manzaralı parklarından Susuzdede’de yer alan kum tepeleri, bölge halkının tepkisini çekiyor. Uzun süredir kaldırılmayan bu kum yığınlarının akibeti belirsizliğini koruyor. Bölgede oturanlar ise yetkililerin ilgisizliğinden şikayetçi.

1 ay önce POLİTİKA

Üniversite öğrencilerinin yurt sorununa dikkat çeken Karakoz, "Hangi aile İstanbul, Ankara ya da İzmir’de çocuğuna tek başına ev kiralayıp bu masrafların altından kalkabilir" sorusunu sorarak tepki gösterdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Sosyal belediyecilik anlayışıyla yaşamın her alanına dokunan Konak Belediyesi, bedensel engelli veya yürüme zorluğu yaşayan vatandaşların tekerlekli ve akülü sandalye taleplerine hızla yanıt veriyor. Sosyal hayatta engelli bireylerin en büyük yardımcıları olan tekerlekli ve akülü sandalyeler belirlenen adreslere ekipler tarafından teslim ediliyor.

1 ay önce TEKNOLOJİ

Instagram, kullanıcıların ilgisini çeken yeni özelliğini duyurdu. Buna göre kullanıcılar birbirlerinin storylerine yorum bırakabilecek. Güncelleme bir süredir bazı kullanıcıların kullanıma sunulmuş ve test ediliyordu.

1 ay önce SPOR

Aliağa Petkimspor, ev sahipliğini yaptığı Ege Cup 2024'de yarın Manisa Basketbol ile karşı karşıya gelecek.